Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc szafranowa Wolaki
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


42e minuut.
Żukowski geeft de bal voor. Faryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Faryński probeert naar een medespeler te passen. Szymiczek is nu in balbezit. Szymiczek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc szafranowa 52%, Wolaki 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc szafranowa - Wolaki 0:0

48e minuut.
Jaskot schiet op doel. Doeltrap. Mitka trapt de bal weg. Jaskot rent richting de bal. Jaskot draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mitka probeert naar een medespeler te passen. Opania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędra bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot verovert de bal door een tackle van achteren. Jaskot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Kędra verovert de bal door een tackle van achteren. Kędra probeert naar een medespeler te passen. Bartoszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewicz draait met de bal, schiet en ... Dzban probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc szafranowa - Wolaki 0:1

72e minuut.
Madejski speelt de bal door. Bartoszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Borycki de bal. Borycki haalt uit met een fantastische trap. Neros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc szafranowa 44%, Wolaki 56%.
fc szafranowa - Wolaki 0:1