Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wolaki Madman team
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Kędra kopt de bal weg. Madejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Torzewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Torzewski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Madejski raakt geblesseerd tijdens het duel. Madejski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Kędra geeft een hoge lob. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Żukowski zijn tegenspeler op de grond. Żukowski krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Link heeft problemen om de bal te vangen. Żukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Link ... Strafschop! Link krijgt een gele kaart. Żukowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Bartoszewicz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolaki - Madman team 1:0

15e minuut.
Korodowski probeert naar een medespeler te passen. Mikołajczuk is nu in balbezit. Madejski maakt een afschuwelijke overtreding. Madejski krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Bartoszewicz is nu in balbezit. Korodowski verovert de bal door een tackle van achteren. Korodowski probeert naar een medespeler te passen. Mikołajczuk rent richting de bal. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wolaki - Madman team 1:1

30e minuut.
Dudek met een snelle inworp. Madejski is nu in balbezit. Madejski passt de bal in één keer door. Borycki rent richting de bal. Borycki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Szczygło rent richting de bal. Zaloga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaloga passt de bal zonder na te denken. Bartoszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewicz draait met de bal, schiet en ... Butlewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Korodowski passt de bal met de wreef. Mikołajczuk rent richting de bal. Smarzyński is nu in balbezit. Mikołajczuk onderschept slim de pass. Mikołajczuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolaki - Madman team 1:2

37e minuut.
Bartoszewicz met een sublieme pass. Borycki is nu in balbezit. Borycki passt de bal in één keer door. Bartoszewicz rent richting de bal. Bartoszewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Żukowski passt de bal zonder na te denken. Chmielewski is nu in balbezit. Dudek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dudek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolaki 44%, Madman team 56%.
Wolaki - Madman team 1:2

56e minuut.
Borycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewicz is nu in balbezit. Borycki rent richting de bal. Borycki draait met de bal, schiet en ... Butlewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wolaki - Madman team 2:2

60e minuut.
Link probeert naar een medespeler te passen. Bartoszewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Hypsior de bal. Borycki is nu in balbezit. Borycki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zaloga met de inworp. Korodowski met een sublieme pass. Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mitka met een harde bal richting middenveld. Korodowski is nu in balbezit. Kulisek verovert de bal door een tackle van achteren. Kulisek geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Link geeft de bal voor. Daar is Mikołajczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smarzyński rent richting de bal. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk schiet op doel. Mitka bokst de bal weg.

83e minuut.
Madejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Teska bereikt de bal nog maar net als eerste. Teska speelt de bal door. Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolaki - Madman team 2:3

87e minuut.
Link zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chmielewski geeft een hoge lob. Kędra kopt de bal weg. Borycki is nu in balbezit. Borycki draait met de bal, schiet en ... Butlewski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolaki 65%, Madman team 35%.
Wolaki - Madman team 2:3