Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Drylos fc szafranowa
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Biczak passt de bal zonder na te denken. Gawrysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawrysiak speelt de bal door. Włodarz rent richting de bal. Włodarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Gowik is nu in balbezit. Chwalony onderschept slim de pass. Chwalony passt de bal met de wreef. Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymiczek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Chwalony geeft de bal voor. Gilewski is nu in balbezit. Met opzet legt Faryński zijn tegenspeler op de grond. Faryński krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Chwalony is nu in balbezit. Biczak is nu in balbezit. Chwalony verovert de bal door een tackle van achteren. Włodarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodarz schiet op doel. Neros bokst de bal weg.

16e minuut.
Gawrysiak geeft een hoge lob. Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot is nu in balbezit. Jaskot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Drylos - fc szafranowa 0:1

21e minuut.
Włodarz heeft problemen om de bal te vangen. Włodarz haalt uit met een fantastische trap. Dzban probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Buchalski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Dragan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gierbulewicz komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Gawrysiak geeft de bal voor. Tylas kopt de bal weg. Opania rent richting de bal. Jaskot rent richting de bal. Jaskot geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Drylos 56%, fc szafranowa 44%.
KP Drylos - fc szafranowa 0:1

46e minuut.
Chwalony kan de bal niet met de borst controleren. Biczak is nu in balbezit. Włodarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Biczak rent richting de bal. Biczak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KP Drylos - fc szafranowa 1:1

56e minuut.
Gierbulewicz met een sublieme pass. Chwalony is nu in balbezit. Zakrystiański schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zakrystiański krijgt een gele kaart. Chwalony moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Chwalony kan niet meer verder spelen. Staczanowski komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Biczak passt de bal met de wreef. Jaskot rent richting de bal. Jaskot speelt de bal door. Szymiczek is nu in balbezit. Szymiczek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Drylos 58%, fc szafranowa 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KP Drylos - fc szafranowa 1:1