Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akkkkkaa Husaria Poland
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Waksmundzki bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Waksmundzki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parkitny bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkitny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ikonowicz speelt de bal door. Papuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Taranowicz begaat een overtreding. Taranowicz krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Linowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jakubczyk met een snelle inworp. Chudala rent richting de bal. Chudala schiet op doel. Papierz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akkkkkaa - Husaria Poland 0:1

15e minuut.
Daar is Parkitny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parkitny passt de bal zonder na te denken. Kocoł is nu in balbezit. Semik onderschept slim de pass. Semik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Brzóska speelt de bal door. Papuga is nu in balbezit. Waksmundzki maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Waksmundzki naar de kleedkamers voor een vroege douche.

38e minuut.
Parkitny met een sublieme pass. Semik rent richting de bal. Kocoł is nu in balbezit. Semik onderschept slim de pass. Semik schiet op doel. Rudecki bokst de bal weg. Semik bereikt de bal nog maar net als eerste. Semik schiet op doel. Rudecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Akkkkkaa - Husaria Poland 1:1

44e minuut.
Taranowicz geeft een lange en hoge pass. Matuszak rent richting de bal. Brzóska is nu in balbezit. Matuszak onderschept slim de pass. Matuszak passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akkkkkaa 58%, Husaria Poland 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akkkkkaa - Husaria Poland 1:1

53e minuut.
Matuszak is nu in balbezit. Parkitny onderschept slim de pass. Parkitny speelt de bal door. Semik rent richting de bal. Semik schiet op doel. Rudecki bokst de bal weg.

71e minuut.
Matuszak met een sublieme pass. Taranowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chudala. Chudala krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Jakubczyk kopt de bal weg. Kowalski rent richting de bal. Kowalski geeft een hoge lob. Semik is nu in balbezit. Semik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akkkkkaa - Husaria Poland 2:1

81e minuut.
Semik onderschept slim de pass. Parkitny rent richting de bal. Klytta rent richting de bal. Parkitny verovert de bal door een tackle van achteren. Parkitny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akkkkkaa 36%, Husaria Poland 64%.
Akkkkkaa - Husaria Poland 2:1