Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Husaria Poland Akkkkkaa
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Hufajko heeft problemen om de bal te vangen. Kowalski met een sublieme pass. Resicki speelt de bal door. Chudala bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudala haalt uit met een fantastische trap. Papierz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Matras speelt de bal door. Klops met een sublieme pass. Kocoł rent richting de bal. Parkitny onderschept slim de pass. Parkitny haalt uit met een fantastische trap. Rudecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Matras raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Korpalski komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Brzóska rent richting de bal. Chudala verovert de bal door een tackle van achteren. Chudala passt de bal met de wreef. Hufajko rent richting de bal. Hufajko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Poland - Akkkkkaa 1:0

44e minuut.
Korpalski rent richting de bal. Korpalski speelt de bal door. Kocięba bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudala is nu in balbezit. Chudala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husaria Poland 39%, Akkkkkaa 61%.
Husaria Poland - Akkkkkaa 1:0

56e minuut.
Brzóska probeert naar een medespeler te passen. Jełowicki is nu in balbezit. Jełowicki speelt de bal door. Semik bereikt de bal nog maar net als eerste. Semik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Husaria Poland - Akkkkkaa 1:1

68e minuut.
Taranowicz onderschept slim de pass. Papuga onderschept slim de pass. Papuga speelt de bal door. Hufajko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hufajko schiet op doel. Papierz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kocięba kopt de bal weg. Taranowicz probeert de bal aan de voet te houden. Papuga geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husaria Poland 43%, Akkkkkaa 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Husaria Poland - Akkkkkaa 1:1