Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forteca Kraków WRC
Domyślna Tactiek forever_and_ever
36% Balbezit 64%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
30.9 gemiddelde waardering 53.6
weak Schieten solid
average Passen excellent
average Verdedigen solid


2e minuut.
Kramarczyk onderschept slim de pass. Kramarczyk speelt de bal door. Mocanu heeft problemen om de bal te vangen. Mocanu schiet op doel. Niewiarowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forteca Kraków - WRC 0:1

3e minuut.
Franklin met een sublieme pass. Momchilov rent richting de bal. Klungelig pakt Momchilov de bal. Momchilov draait met de bal, schiet en ... Gökler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Siwek geeft een hoge lob. Tomczyk rent richting de bal. Kramarczyk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Golik de bal. Golik geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kramarczyk kopt de bal weg. Mocanu rent richting de bal. Bryk begaat een overtreding. Mocanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Taptsou neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Niewiarowski probeert naar een medespeler te passen. Taptsou kopt de bal weg. Mocanu heeft problemen om de bal te vangen. Mocanu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

26e minuut.
Bryk is nu in balbezit. Taptsou onderschept slim de pass. Taptsou passt de bal in één keer door. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu schiet op doel. Paal!

29e minuut.
Golik met een snelle inworp. Taptsou speelt de bal door. Gdeszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu onderschept slim de pass. Mocanu draait met de bal, schiet en ... Niewiarowski bokst de bal weg.

30e minuut.
Klungelig pakt Kramarczyk de bal. Kramarczyk passt de bal in één keer door. Taptsou rent richting de bal. Taptsou geeft de bal voor. Mocanu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Sochacki geeft een hoge lob. Inworp. Golik met de inworp. Taptsou is nu in balbezit. Taptsou geeft een hoge lob. Niewiarowski bokst de bal weg. Mocanu rent richting de bal. Mocanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forteca Kraków - WRC 0:2

37e minuut.
Klungelig pakt Golik de bal. Taptsou bereikt de bal nog maar net als eerste. Taptsou met een sublieme pass. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu draait met de bal, schiet en ... Niewiarowski bokst de bal weg.

40e minuut.
Kramarczyk passt de bal in één keer door. Golik bereikt de bal nog maar net als eerste. Golik geeft een lange en hoge pass. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Golik rent richting de bal. Golik probeert naar een medespeler te passen. Kramarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Kramarczyk speelt de bal door. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bryk de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Golik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Niewiarowski bokst de bal weg.

45e minuut.
Golik met een snelle inworp. Taptsou is nu in balbezit. Taptsou met een sublieme pass. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forteca Kraków 72%, WRC 28%.
Forteca Kraków - WRC 0:2

53e minuut.
Taptsou is nu in balbezit. Taptsou geeft een hoge lob. Siwek heeft problemen om de bal te vangen. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu haalt uit met een fantastische trap. Niewiarowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kramarczyk zal de hoekschop nemen. Mocanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Niewiarowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forteca Kraków - WRC 0:3

61e minuut.
Grajdoł geeft de bal voor. Zielaskiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forteca Kraków - WRC 0:4

67e minuut.
Mocanu is nu in balbezit. Kramarczyk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zielaskiewicz. Kramarczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Taptsou wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kramarczyk draait met de bal, schiet en ... Zielaskiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sochacki kopt de bal weg. Taptsou bereikt de bal nog maar net als eerste. Taptsou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Taptsou kopt de bal weg. Golik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mocanu de bal. Mocanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forteca Kraków - WRC 0:5

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Zielaskiewicz de bal onder controle te krijgen. Mocanu kopt de bal weg. Sochacki heeft problemen om de bal te vangen. Golik bereikt de bal nog maar net als eerste. Golik draait met de bal, schiet en ... Niewiarowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forteca Kraków 70%, WRC 30%.
Forteca Kraków - WRC 0:5