Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Krasne Energia FC Żeńszeń
Normal Tactiek 442
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Koniarek passt de bal in één keer door. Luczak rent richting de bal. Małolepszy is nu in balbezit. Luczak verovert de bal door een tackle van achteren. Luczak haalt uit met een fantastische trap. Podmagorski bokst de bal weg. Pieńkosz is nu in balbezit. Pieńkosz geeft een lange en hoge pass. Ostroga kopt de bal weg. Klungelig pakt Pudysiak de bal. Pudysiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Lutek rent richting de bal. Ostroga begaat een overtreding. Lutek raakt geblesseerd tijdens het duel. Smoluchowski met een snel genomen vrije trap. Mytnik kopt de bal weg. Luczak probeert naar een medespeler te passen. Pudysiak is nu in balbezit. Pudysiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Pieńkosz trapt de bal weg. Osowski kopt de bal weg. Mijakowski heeft problemen om de bal te vangen. Pulikowski onderschept slim de pass. Pulikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Małolepszy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudysiak is nu in balbezit. Małolepszy begaat een overtreding. Małolepszy krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Ostroga onderschept slim de pass. Wijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijas speelt de bal door. Pulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulikowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Smoluchowski geeft een lange en hoge pass. Proksa is nu in balbezit. Proksa probeert naar een medespeler te passen. Pulikowski rent richting de bal. Pulikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Krasne - Energia FC Żeńszeń 0:1

39e minuut.
Daar is Ostroga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijakowski is nu in balbezit. Wijas onderschept slim de pass. Ostroga rent richting de bal. Ostroga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Krasne 49%, Energia FC Żeńszeń 51%.
RKS Krasne - Energia FC Żeńszeń 0:1

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Smoluchowski de bal onder controle te krijgen. Osowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Filozof schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Filozof krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Pulikowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Żmuda komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Osowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Osowski met een sublieme pass. Filozof speelt de bal door. Daar is Żmuda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żmuda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Osowski met de inworp. Wijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijas met een sublieme pass. Żmuda is nu in balbezit. Żmuda haalt uit met een fantastische trap. Styczyński bokst de bal weg.

70e minuut.
Smoluchowski heeft problemen om de bal te vangen. Żmuda rent richting de bal. Żmuda passt de bal met de wreef. Ostroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostroga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Żmuda is nu in balbezit. Żmuda passt de bal in één keer door. Ostroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostroga haalt uit met een fantastische trap. Nos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Krasne - Energia FC Żeńszeń 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Krasne 66%, Energia FC Żeńszeń 34%.
RKS Krasne - Energia FC Żeńszeń 0:2