Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Energia FC Żeńszeń RKS Krasne
442 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Sędziak geeft de bal voor. Inworp. Koniarek met een snelle inworp. Luczak rent richting de bal. Luczak geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Kubizna werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Pudysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudysiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Energia FC Żeńszeń - RKS Krasne 0:1

10e minuut.
Wijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski onderschept slim de pass. Luczak rent richting de bal. Luczak schiet op doel. Kubizna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Energia FC Żeńszeń - RKS Krasne 0:2

12e minuut.
Peret speelt de bal door. Proksa rent richting de bal. Proksa geeft een lange en hoge pass. Ostroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostroga haalt uit met een fantastische trap. Paal!

14e minuut.
Mytnik met de inworp. Mijakowski rent richting de bal. Mijakowski met een sublieme pass. Pudysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudysiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Mijakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulikowski is nu in balbezit. Pulikowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Energia FC Żeńszeń 48%, RKS Krasne 52%.
Energia FC Żeńszeń - RKS Krasne 0:2

52e minuut.
Lutek rent richting de bal. Ostroga verovert de bal door een tackle van achteren. Pulikowski is nu in balbezit. Pulikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Energia FC Żeńszeń - RKS Krasne 1:2

57e minuut.
Mytnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luczak is nu in balbezit. Luczak speelt de bal door. Pudysiak rent richting de bal. Pudysiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Nos trapt de bal weg. Mytnik rent richting de bal. Mytnik probeert naar een medespeler te passen. Pudysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudysiak haalt uit met een fantastische trap. Kubizna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Styczyński trapt de bal weg van het doel. Proksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Proksa passt de bal zonder na te denken. Pudysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudysiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bućko passt de bal met de wreef. Pudysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Małolepszy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Małolepszy naar de kleedkamers voor een vroege douche.

72e minuut.
Pieńkosz met een harde bal richting middenveld. Smoluchowski kopt de bal weg. Luczak speelt de bal door. Pudysiak rent richting de bal. Pudysiak draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Energia FC Żeńszeń - RKS Krasne 1:3

73e minuut.
Pulikowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Ostroga de bal. Koniarek speelt de bal door. Pudysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudysiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Energia FC Żeńszeń 48%, RKS Krasne 52%.
Energia FC Żeńszeń - RKS Krasne 1:3