Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
8uk Fc Bizony
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Gralewski speelt de bal door. Klungelig pakt Filar de bal. Goryl begaat een overtreding. Goryl krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Żuchowski geeft een lange en hoge pass. Sulich heeft problemen om de bal te vangen. Filar bereikt de bal nog maar net als eerste. Filar haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Łyko kopt de bal weg. Kolano rent richting de bal. Kolano geeft een hoge lob. Klungelig pakt Filar de bal. Filar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
8uk - Fc Bizony 1:0

33e minuut.
Sulich geeft een hoge lob. Pietrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolano onderschept slim de pass. Filar is nu in balbezit. Filar schiet op doel. Jastrzębiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Piskorz geeft een hoge lob. Konopelski kopt de bal weg. Klungelig pakt Kaleta de bal. Gralewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gralewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Goryl verovert de bal door een tackle van achteren. Goryl passt de bal zonder na te denken. Kaszowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszowski schiet op doel. Łobaza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
8uk - Fc Bizony 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 8uk 38%, Fc Bizony 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
8uk - Fc Bizony 1:1

47e minuut.
Gralewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Deląg komt het veld opgelopen. Jastrzębiec trapt de bal weg. Sulich bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulich draait met de bal, schiet en ... Jastrzębiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Daar is Kaszowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goryl is nu in balbezit. Goryl passt de bal met de wreef. Kaszowski is nu in balbezit. Kaszowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kolano geeft de bal voor. Wolik is nu in balbezit. Wolik passt de bal in één keer door. Kaszowski rent richting de bal. Kaszowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Goryl is nu in balbezit. Goryl passt de bal zonder na te denken. Konopelski probeert de bal aan de voet te houden. Kaszowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Filar onderschept slim de pass. Filar geeft een hoge lob. Piskorz rent richting de bal. Deląg bereikt de bal nog maar net als eerste. Deląg haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
8uk - Fc Bizony 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 8uk 69%, Fc Bizony 31%.
8uk - Fc Bizony 2:1