Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
emnghuy fc nke
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ślesiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarz verovert de bal door een tackle van achteren. Walewski onderschept slim de pass. Walewski haalt uit met een fantastische trap. Turecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emnghuy 35%, fc nke 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
emnghuy - fc nke 0:0

55e minuut.
Łatczewski met een sublieme pass. Walewski heeft problemen om de bal te vangen. Walewski passt de bal zonder na te denken. Ślesiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślesiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ryszawa is nu in balbezit. Łatczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Łatczewski probeert naar een medespeler te passen. Kunicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunicki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Maziarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślesiński is nu in balbezit. Walewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Walewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Bubała geeft een hoge lob. Ciepierski is nu in balbezit. Rozmyślak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rozmyślak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emnghuy 51%, fc nke 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
emnghuy - fc nke 0:0