Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forteca Kraków Energia FC Żeńszeń
Domyślna Tactiek 442
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
18 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.5 gemiddelde waardering 20.8
zwak Schieten zwak
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Ostroga is nu in balbezit. Gdeszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gdeszyński speelt de bal door. Tomczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczyk draait met de bal, schiet en ... Kubizna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Dowbór met een snelle inworp. Łysiak met een sublieme pass. Tomczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin haalt uit met een fantastische trap. Kubizna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Dowbór passt de bal in één keer door. Tomczyk rent richting de bal. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin draait met de bal, schiet en ... Kubizna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forteca Kraków - Energia FC Żeńszeń 1:0

17e minuut.
Małolepszy is nu in balbezit. Franklin onderschept slim de pass. Franklin passt de bal zonder na te denken. Momchilov rent richting de bal. Momchilov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Inworp. Gdeszyński met een snelle inworp. Dowbór probeert naar een medespeler te passen. Momchilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Momchilov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forteca Kraków - Energia FC Żeńszeń 2:0

26e minuut.
Pulikowski probeert de bal aan de voet te houden. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak met een sublieme pass. Franklin is nu in balbezit. Franklin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Dowbór geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sędziak met de inworp. Tomczyk is nu in balbezit. Tomczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Tomczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczyk passt de bal in één keer door. Łysiak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Franklin de bal. Franklin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forteca Kraków 29%, Energia FC Żeńszeń 71%.
Forteca Kraków - Energia FC Żeńszeń 2:0

52e minuut.
Rychter rent richting de bal. Franklin verovert de bal door een tackle van achteren. Franklin passt de bal in één keer door. Tomczyk rent richting de bal. Tomczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Małolepszy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowbór bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowbór passt de bal zonder na te denken. Tomczyk rent richting de bal. Tomczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Momchilov is nu in balbezit. Łysiak rent richting de bal. Łysiak probeert naar een medespeler te passen. Franklin is nu in balbezit. Franklin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Sędziak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dowbór met een snelle inworp. Łysiak is nu in balbezit. Łysiak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Łysiak onderschept slim de pass. Łysiak speelt de bal door. Momchilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin is nu in balbezit. Franklin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Osowski is nu in balbezit. Osowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sędziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomczyk is nu in balbezit. Tomczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forteca Kraków 34%, Energia FC Żeńszeń 66%.
Forteca Kraków - Energia FC Żeńszeń 2:0