Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Krasne WRC
Normal Tactiek aleksander
47% Balbezit 53%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 33
zwak Schieten redelijk
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


4e minuut.
Amandio verovert de bal door een tackle van achteren. Bulzacki is nu in balbezit. Bulzacki passt de bal met de wreef. Ibrir rent richting de bal. Ibrir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ibrir bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutek is nu in balbezit. Ibrir onderschept slim de pass. Ibrir draait met de bal, schiet en ... Styczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Krasne - WRC 0:1

15e minuut.
Alibey geeft een hoge lob. Daar is Bućko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibrir bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrir geeft de bal voor. Klungelig pakt Lutek de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Krasne - WRC 0:2

25e minuut.
Christou met een snelle inworp. Alibey speelt de bal door. Amandio is nu in balbezit. Ibrir bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrir schiet op doel. Styczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Christou geeft een lange en hoge pass. Ibrir rent richting de bal. Nos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ibrir raakt geblesseerd tijdens het duel. Ibrir kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Styczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Bolkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolkar geeft de bal voor. Mijakowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amandio is nu in balbezit. Amandio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Daar is Mijakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibrir onderschept slim de pass. Ibrir passt de bal met de wreef. Amandio is nu in balbezit. Amandio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Bolkar geeft een lange en hoge pass. Amandio is nu in balbezit. Amandio geeft een lange en hoge pass. Ibrir bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrir draait met de bal, schiet en ... Styczyński bokst de bal weg. Amandio is nu in balbezit. Amandio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Krasne - WRC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Krasne 76%, WRC 24%.
RKS Krasne - WRC 0:3

47e minuut.
Christou onderschept slim de pass. Christou met een sublieme pass. Lutek rent richting de bal. Ibrir is nu in balbezit. Ibrir haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Amandio rent richting de bal. Amandio haalt uit met een fantastische trap. Styczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Krasne - WRC 0:4

51e minuut.
Ibrir haalt uit met een fantastische trap. Lutek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amandio rent richting de bal. Amandio draait met de bal, schiet en ... Paal!

62e minuut.
Amandio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amandio speelt de bal door. Ibrir rent richting de bal. Ibrir draait met de bal, schiet en ... Styczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Krasne - WRC 0:5

73e minuut.
Christou rent richting de bal. Christou geeft de bal voor. Bućko heeft problemen om de bal te vangen. Ibrir is nu in balbezit. Ibrir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Krasne - WRC 0:6

76e minuut.
Bolkar kopt de bal weg. Ibrir rent richting de bal. Ibrir geeft een hoge lob. Amandio rent richting de bal. Amandio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Smoluchowski is nu in balbezit. Amandio verovert de bal door een tackle van achteren. Amandio met een sublieme pass. Ibrir rent richting de bal. Ibrir draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Krasne - WRC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Krasne 76%, WRC 24%.
RKS Krasne - WRC 0:7
WRC