Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WRC RKS Krasne
forever_and_ever Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
41 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 18.1
solide Schieten zwak
zeer goed Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


8e minuut.
Geppert passt de bal met de wreef. Grajdoł geeft de bal voor. Klungelig pakt Mijakowski de bal. Angelici is nu in balbezit. Angelici draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Lutek de bal. Styczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Angelici bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - RKS Krasne 1:0

16e minuut.
Grajdoł is nu in balbezit. Grajdoł passt de bal in één keer door. Golik probeert naar een medespeler te passen. Angelici heeft problemen om de bal te vangen. Angelici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Geppert rent richting de bal. Golik bereikt de bal nog maar net als eerste. Golik met een sublieme pass. Angelici is nu in balbezit. Angelici schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Geppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Geppert passt de bal zonder na te denken. Golik speelt de bal door. Angelici is nu in balbezit. Angelici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Starkevičius onderschept slim de pass. Starkevičius probeert naar een medespeler te passen. Grajdoł met een sublieme pass. Angelici rent richting de bal. Angelici draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daar is Golik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golik passt de bal in één keer door. Angelici bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelici schiet op doel. Styczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - RKS Krasne 2:0

39e minuut.
Mijakowski rent richting de bal. Angelici onderschept slim de pass. Smoluchowski rent richting de bal. Angelici onderschept slim de pass. Angelici draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Angelici heeft problemen om de bal te vangen. Mijakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelici onderschept slim de pass. Angelici draait met de bal, schiet en ... Styczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - RKS Krasne 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRC 34%, RKS Krasne 66%.
WRC - RKS Krasne 3:0

50e minuut.
Abt rent richting de bal. Abt passt de bal zonder na te denken. Grajdoł met een sublieme pass. Angelici rent richting de bal. Angelici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Lutek is nu in balbezit. Lutek geeft een lange en hoge pass. Koniarek speelt de bal door. Daar is Grajdoł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grajdoł draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Angelici bereikt de bal nog maar net als eerste. Grajdoł rent richting de bal. Grajdoł probeert naar een medespeler te passen. Angelici bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelici schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Geppert geeft een lange en hoge pass. Grajdoł geeft de bal voor. Nos controleert de bal met de borst. Angelici bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Doeltrap. Taptsou komt het veld opgelopen. Mocanu komt het veld opgelopen. Kramarczyk komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Golik kopt de bal weg. Kramarczyk is nu in balbezit. Kramarczyk probeert naar een medespeler te passen. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Grajdoł is nu in balbezit. Grajdoł passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mocanu de bal. Mocanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - RKS Krasne 4:0

66e minuut.
Golik is nu in balbezit. Golik geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nos de bal. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Golik kopt de bal weg. Kramarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramarczyk passt de bal zonder na te denken. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Golik bereikt de bal nog maar net als eerste. Golik geeft een hoge lob. Mocanu heeft problemen om de bal te vangen. Mocanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - RKS Krasne 5:0

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grajdoł probeert naar een medespeler te passen. Kramarczyk geeft de bal voor. Mocanu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Klungelig pakt Mocanu de bal. Mocanu passt de bal zonder na te denken. Kramarczyk is nu in balbezit. Mocanu rent richting de bal. Mocanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Pudysiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Taptsou is nu in balbezit. Taptsou passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mocanu de bal. Mocanu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - RKS Krasne 6:0

75e minuut.
Luczak met een sublieme pass. Daar is Pudysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mocanu is nu in balbezit. Daar is Mocanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mocanu schiet op doel. Styczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu haalt uit met een fantastische trap. Styczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - RKS Krasne 7:0

76e minuut.
Luczak speelt de bal door. Klungelig pakt Pudysiak de bal. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kramarczyk speelt de bal door. Golik is nu in balbezit. Golik passt de bal in één keer door. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - RKS Krasne 8:0

79e minuut.
Golik met de inworp. Kramarczyk is nu in balbezit. Kramarczyk passt de bal zonder na te denken. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - RKS Krasne 9:0

80e minuut.
Grajdoł rent richting de bal. Grajdoł passt de bal met de wreef. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu schiet op doel. Styczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - RKS Krasne 10:0

82e minuut.
Styczyński trapt de bal weg van het doel. Kramarczyk kopt de bal weg. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu haalt uit met een fantastische trap. Nos probeert de bal aan de voet te houden. Styczyński bokst de bal weg. Lutek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Golik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golik speelt de bal door. Mocanu rent richting de bal. Mocanu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - RKS Krasne 11:0

86e minuut.
Abt speelt de bal door. Kramarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Kramarczyk geeft een hoge lob. Mocanu heeft problemen om de bal te vangen. Mocanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - RKS Krasne 12:0

88e minuut.
Smoluchowski rent richting de bal. Grajdoł verovert de bal door een tackle van achteren. Grajdoł passt de bal zonder na te denken. Mocanu rent richting de bal. Mocanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Styczyński trapt de bal weg. Kramarczyk kopt de bal weg. Grajdoł met een sublieme pass. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu draait met de bal, schiet en ... Styczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - RKS Krasne 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRC 13%, RKS Krasne 87%.
WRC - RKS Krasne 13:0