Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Bizony emnghuy
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 21.3
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Kaleta is nu in balbezit. Drągowski onderschept slim de pass. Drągowski probeert naar een medespeler te passen. Sidorczuk is nu in balbezit. Sidorczuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Gałus geeft een hoge lob. Pietrzykowski is nu in balbezit. Ryszawa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ryszawa krijgt een gele kaart. Pietrzykowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

11e minuut.
Jastrzębiec met een sublieme pass. Damiański kopt de bal weg. Daar is Walewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walewski geeft een lange en hoge pass. Niedźwiedzki heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bizony - emnghuy 0:1

12e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Jastrzębiec niet meer kan verder spelen. Sułowski komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Stopczyński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szmiel komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Wolik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drągowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walewski rent richting de bal. Walewski geeft de bal voor. Sułowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Ryszawa geeft de bal voor. Inworp. Zwoliński met een snelle inworp. Goryl is nu in balbezit. Goryl passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Zwoliński met de inworp. Klungelig pakt Goryl de bal. Ryszawa rent richting de bal. Goryl verovert de bal door een tackle van achteren. Goryl geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ryszawa is nu in balbezit. Goryl verovert de bal door een tackle van achteren. Goryl met een sublieme pass. Kaszowski is nu in balbezit. Kaszowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Bizony 49%, emnghuy 51%.
Fc Bizony - emnghuy 0:1

50e minuut.
Zwoliński met een sublieme pass. Kaszowski rent richting de bal. Gałus schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gałus krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Damiański passt de bal met de wreef. Walewski rent richting de bal. Walewski met een sublieme pass. Sidorczuk is nu in balbezit. Sidorczuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bizony - emnghuy 0:2

70e minuut.
Kościukiewicz geeft een lange en hoge pass. Sidorczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrzykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Walewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Walewski haalt uit met een fantastische trap. Sułowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Damiański is nu in balbezit. Goryl onderschept slim de pass. Goryl met een sublieme pass. Kaszowski heeft problemen om de bal te vangen. Kaszowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Pietrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Walewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Walewski passt de bal met de wreef. Sidorczuk is nu in balbezit. Sidorczuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Bizony 45%, emnghuy 55%.
Fc Bizony - emnghuy 0:2