Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Energia FC Żeńszeń WRC
442 Tactiek tata śinka
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
21.4 gemiddelde waardering 48.2
slecht Schieten goed
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen redelijk


12e minuut.
Abt speelt de bal door. Golik is nu in balbezit. Golik passt de bal met de wreef. Angelici rent richting de bal. Angelici haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Pieńkosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelici verovert de bal door een tackle van achteren. Angelici haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rychter de bal onder controle te krijgen. Kubizna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Energia FC Żeńszeń - WRC 0:1

19e minuut.
Leonella is nu in balbezit. Leonella met een sublieme pass. Klungelig pakt Rychter de bal. Angelici rent richting de bal. Angelici haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Sędziak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leonella met de inworp. Golik geeft een hoge lob. Angelici springt en kopt de bal. Kubizna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Pieńkosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angelici bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Energia FC Żeńszeń - WRC 0:2

28e minuut.
Małolepszy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kramarczyk speelt de bal door. Angelici bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelici haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kramarczyk passt de bal met de wreef. Abt bereikt de bal nog maar net als eerste. Abt geeft de bal voor. Golik bereikt de bal nog maar net als eerste. Golik geeft een lange en hoge pass. Kubizna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Inworp. Abt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kramarczyk is nu in balbezit. Kramarczyk geeft een hoge lob. Angelici krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Leonella verovert de bal door een tackle van achteren. Leonella passt de bal zonder na te denken. Daar is Pieńkosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angelici rent richting de bal. Angelici draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Energia FC Żeńszeń 64%, WRC 36%.
Energia FC Żeńszeń - WRC 0:2

46e minuut.
Golik probeert naar een medespeler te passen. Leonella bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonella geeft een lange en hoge pass. Golik bereikt de bal nog maar net als eerste. Golik draait met de bal, schiet en ... Kubizna bokst de bal weg. Kubizna speelt de bal door. Wijas kopt de bal weg. Daar is Andersen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostroga rent richting de bal. Ostroga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Golik rent richting de bal. Golik passt de bal in één keer door. Pieńkosz heeft problemen om de bal te vangen. Angelici is nu in balbezit. Angelici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Golik kopt de bal weg. Klungelig pakt Rychter de bal. Golik met een sublieme pass. Angelici bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelici draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kramarczyk kopt de bal weg. Golik is nu in balbezit. Golik passt de bal zonder na te denken. Angelici bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelici schiet op doel. Kubizna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Angelici controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Grajdoł komt het veld opgelopen. Mocanu komt het veld opgelopen. Taptsou komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Mocanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Golik de bal. Golik geeft een hoge lob. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu haalt uit met een fantastische trap. Kubizna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Energia FC Żeńszeń - WRC 0:3

62e minuut.
Pulikowski met een sublieme pass. Ostroga rent richting de bal. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grajdoł met de inworp. Taptsou bereikt de bal nog maar net als eerste. Taptsou geeft een hoge lob. Mocanu krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

66e minuut.
Inworp. Taptsou met een snelle inworp. Golik probeert naar een medespeler te passen. Mocanu kan de bal niet met de borst controleren. Mocanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Energia FC Żeńszeń - WRC 0:4

69e minuut.
Sędziak geeft een lange en hoge pass. Małolepszy heeft problemen om de bal te vangen. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Kramarczyk geeft de bal voor. Pieńkosz is nu in balbezit. Mocanu onderschept slim de pass. Mocanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Energia FC Żeńszeń - WRC 0:5

74e minuut.
Taptsou probeert naar een medespeler te passen. Golik is nu in balbezit. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu draait met de bal, schiet en ... Kubizna werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Taptsou bereikt de bal nog maar net als eerste. Osowski begaat een overtreding. Taptsou raakt geblesseerd tijdens het duel. Grajdoł zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mocanu kan de bal niet met de borst controleren. Mocanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kubizna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Taptsou geeft een hoge lob. Daar is Rychter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu draait met de bal, schiet en ... Kubizna probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Taptsou kopt de bal weg. Kramarczyk geeft een lange en hoge pass. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu draait met de bal, schiet en ... Kubizna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Energia FC Żeńszeń - WRC 0:6

82e minuut.
Wijas met een sublieme pass. Małolepszy probeert de bal met de borst te controleren. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu haalt uit met een fantastische trap. Kubizna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Energia FC Żeńszeń - WRC 0:7

87e minuut.
Grajdoł zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Golik probeert de bal met de borst te controleren. Golik geeft een hoge lob. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu draait met de bal, schiet en ... Kubizna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Cárdenas geeft een hoge lob. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Golik heeft problemen om de bal te vangen. Golik geeft de bal voor. Mocanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Energia FC Żeńszeń 78%, WRC 22%.
Energia FC Żeńszeń - WRC 0:7