Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forteca Kraków RKS Krasne
Domyślna Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
26% Spel op eigen helft 74%
20 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten weak
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Tomczyk passt de bal in één keer door. Momchilov rent richting de bal. Momchilov passt de bal in één keer door. Bryk rent richting de bal. Bryk schiet op doel. Styczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lutek heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forteca Kraków - RKS Krasne 1:0

12e minuut.
Łysiak geeft een hoge lob. Bryk controleert de bal met de borst. Lutek speelt de bal door. Bryk rent richting de bal. Bryk haalt uit met een fantastische trap. Styczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Dowbór geeft de bal voor. Daar is Nos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Momchilov is nu in balbezit. Momchilov schiet op doel. Styczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forteca Kraków - RKS Krasne 2:0

14e minuut.
Pudysiak met een sublieme pass. Daar is Luczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Momchilov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Momchilov krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Mijakowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Łysiak met een snelle inworp. Dowbór is nu in balbezit. Dowbór geeft de bal voor. Styczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bryk rent richting de bal. Bryk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forteca Kraków - RKS Krasne 3:0

21e minuut.
Dowbór passt de bal in één keer door. Tomczyk rent richting de bal. Tomczyk passt de bal met de wreef. Bryk rent richting de bal. Bryk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forteca Kraków - RKS Krasne 4:0

27e minuut.
Klungelig pakt Dowbór de bal. Dowbór geeft een hoge lob. Bryk rent richting de bal. Bryk schiet op doel. Styczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Łysiak verovert de bal door een tackle van achteren. Łysiak speelt de bal door. Bryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Nos geeft de bal voor. Filozof is nu in balbezit. Łysiak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Łysiak krijgt een gele kaart. Filozof moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Filozof kan niet meer verder spelen. Bulzacki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forteca Kraków 27%, RKS Krasne 73%.
Forteca Kraków - RKS Krasne 4:0

66e minuut.
Daar is Łysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bućko rent richting de bal. Łysiak verovert de bal door een tackle van achteren. Łysiak geeft de bal voor. Bryk krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Łysiak heeft problemen om de bal te vangen. Łysiak geeft de bal voor. Klungelig pakt Bulzacki de bal. Momchilov rent richting de bal. Momchilov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forteca Kraków - RKS Krasne 5:0

70e minuut.
Półtorak komt het veld opgelopen. Pohl komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Nos is nu in balbezit. Bryk onderschept slim de pass. Bryk speelt de bal door. Pohl heeft problemen om de bal te vangen. Pohl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Tomczyk speelt de bal door. Pohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl passt de bal in één keer door. Bryk is nu in balbezit. Bryk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Forteca Kraków - RKS Krasne 6:0

82e minuut.
Gdeszyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smoluchowski kan de bal niet met de borst controleren. Dowbór is nu in balbezit. Dowbór geeft een lange en hoge pass. Pohl kopt de bal weg. Styczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forteca Kraków 26%, RKS Krasne 74%.
Forteca Kraków - RKS Krasne 6:0