Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Bizony fc nke
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 3
4 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 15.2
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Goryl speelt de bal door. Daar is Pietras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Kunicki zijn tegenspeler op de grond. Kunicki krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Pietrzykowski kopt de bal weg. Goryl rent richting de bal. Goryl probeert naar een medespeler te passen. Pietras bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietras haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Młocek kopt de bal weg. Klungelig pakt Bychowiec de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nadolny. Nadolny krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Pietrzykowski onderschept slim de pass. Gmiński verovert de bal door een tackle van achteren. Goryl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goryl krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Rewaj heeft problemen om de bal te vangen. Kunicki is nu in balbezit. Kaleta begaat een overtreding. Kaleta krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Inworp. Motłoszyński met een snelle inworp. Goryl kan de bal niet met de borst controleren. Goryl geeft een hoge lob. Gmiński probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Młocek verovert de bal door een tackle van achteren. Pietrzykowski verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kunicki. Kunicki krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Bizony 48%, fc nke 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Bizony - fc nke 0:0

52e minuut.
Pietrzykowski kopt de bal weg. Goryl heeft problemen om de bal te vangen. Pietras is nu in balbezit. Goryl rent richting de bal. Goryl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Pietrzykowski kan de bal niet met de borst controleren. Gmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrzykowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pietrzykowski krijgt een gele kaart.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ciepierski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bychowiec is nu in balbezit. Bychowiec draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Niedźwiedzki de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bizony - fc nke 0:1

75e minuut.
Miauczyński heeft problemen om de bal te vangen. Gmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmiński speelt de bal door. Pietrzykowski heeft problemen om de bal te vangen. Pietrzykowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Łatczewski probeert naar een medespeler te passen. Ciepierski rent richting de bal. Ciepierski passt de bal met de wreef. Młocek bereikt de bal nog maar net als eerste. Młocek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Bizony 34%, fc nke 66%.
Fc Bizony - fc nke 0:1