Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
8uk Forteca Kraków
Normal Tactiek Domyślna
52% Balbezit 48%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 29
slecht Schieten zwak
slecht Passen matig
hopeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Daar is Łysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konopelski is nu in balbezit. Łysiak maakt een afschuwelijke overtreding. Łysiak krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Ziomkowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dowbór met een snelle inworp. Łysiak is nu in balbezit. Łysiak geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Franklin probeert naar een medespeler te passen. Raj rent richting de bal. Momchilov onderschept slim de pass. Momchilov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
8uk - Forteca Kraków 0:1

42e minuut.
Raj passt de bal met de wreef. Ziomkowski heeft problemen om de bal te vangen. Franklin is nu in balbezit. Momchilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Momchilov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 8uk 63%, Forteca Kraków 37%.
8uk - Forteca Kraków 0:1

48e minuut.
Łysiak is nu in balbezit. Łysiak probeert naar een medespeler te passen. Momchilov is nu in balbezit. Momchilov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Gralewski met een sublieme pass. Żuchowski is nu in balbezit. Zielaskiewicz maakt een afschuwelijke overtreding. Zielaskiewicz krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Bryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryk geeft een lange en hoge pass. Daar is Ziomkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Polewicz rent richting de bal. Polewicz geeft de bal voor. Bryk kopt de bal weg. Łysiak rent richting de bal. Łysiak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Cesarz komt het veld opgelopen. Sewera komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Dowbór rent richting de bal. Dowbór geeft de bal voor. Polewicz is nu in balbezit. Franklin rent richting de bal. Franklin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
8uk - Forteca Kraków 0:2

78e minuut.
Daar is Kolano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dowbór verovert de bal door een tackle van achteren. Dowbór probeert naar een medespeler te passen. Sewera is nu in balbezit. Sewera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gos komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Gos onderschept slim de pass. Gos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sewera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franklin is nu in balbezit. Franklin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Łobaza met een harde bal richting middenveld. Cesarz kopt de bal weg. Raj heeft problemen om de bal te vangen. Sewera is nu in balbezit. Sewera geeft een hoge lob. Łobaza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 8uk 72%, Forteca Kraków 28%.
8uk - Forteca Kraków 0:2