Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Bizony WRC
Normal Tactiek aleksander
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.1 gemiddelde waardering 27.6
slecht Schieten matig
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Christou speelt de bal door. Toregiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toregiani geeft de bal voor. Goryl probeert de bal met de borst te controleren. Andersen verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ibrir rent richting de bal. Echegoyen rent richting de bal. Ibrir bereikt de bal nog maar net als eerste. Echegoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Echegoyen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Tarchiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarchiani geeft een lange en hoge pass. Echegoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrir rent richting de bal. Ibrir schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Christou geeft een hoge lob. Ibrir heeft problemen om de bal te vangen. Wolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrir onderschept slim de pass. Ibrir haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Bizony 49%, WRC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Bizony - WRC 0:0

46e minuut.
Christou rent richting de bal. Christou geeft de bal voor. Klungelig pakt Piskorz de bal. Ibrir rent richting de bal. Ibrir haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Tuncer met de inworp. Christou is nu in balbezit. Danielczak begaat een overtreding. Christou raakt geblesseerd tijdens het duel. Tuncer met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bizony - WRC 0:1

68e minuut.
Piskorz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Güneştepe met een snelle inworp. Tuncer is nu in balbezit. Tuncer geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Kaleta passt de bal zonder na te denken. Nadolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielczak is nu in balbezit. Christou rent richting de bal. Christou geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Nadolny speelt de bal door. Zwoliński rent richting de bal. Zwoliński passt de bal zonder na te denken. Kaszowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Wolik geeft een hoge lob. Inworp. Güneştepe met de inworp. Tuncer rent richting de bal. Tuncer geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bizony - WRC 0:2

89e minuut.
Christou kopt de bal weg. Ibrir bereikt de bal nog maar net als eerste. Echegoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Echegoyen schiet op doel. Niedźwiedzki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Bizony 54%, WRC 46%.
Fc Bizony - WRC 0:2