Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WRC Fc Bizony
tata śinka Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
52 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 18.6
solid Schieten weak
excellent Passen poor
good Verdedigen poor


6e minuut.
Golik verovert de bal door een tackle van achteren. Golik passt de bal zonder na te denken. Taptsou probeert naar een medespeler te passen. Petroni is nu in balbezit. Petroni haalt uit met een fantastische trap. Jastrzębiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Golik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taptsou bereikt de bal nog maar net als eerste. Taptsou geeft de bal voor. Petroni is nu in balbezit. Petroni schiet op doel. Jastrzębiec bokst de bal weg.

8e minuut.
Taptsou passt de bal zonder na te denken. Golik rent richting de bal. Golik geeft de bal voor. Petroni springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ráez met een snelle inworp. Taptsou bereikt de bal nog maar net als eerste. Taptsou passt de bal zonder na te denken. Golik geeft een lange en hoge pass. Petroni maakt een snoekduik en kopt de bal. Jastrzębiec bokst de bal weg.

11e minuut.
Petroni haalt uit met een fantastische trap. Niedźwiedzki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jastrzębiec probeert wanhopig de bal te grijpen. Taptsou geeft de bal voor. Petroni maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

12e minuut.
Golik kopt de bal weg. Taptsou rent richting de bal. Taptsou geeft de bal voor. Petroni heeft problemen om de bal te vangen. Petroni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Nadolny rent richting de bal. Golik verovert de bal door een tackle van achteren. Golik probeert naar een medespeler te passen. Petroni is nu in balbezit. Petroni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Inworp. Golik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pietrzykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Petroni rent richting de bal. Petroni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Wolik rent richting de bal. Wolik passt de bal zonder na te denken. Taptsou met een sublieme pass. Petroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Petroni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Abt de bal. Golik rent richting de bal. Zwoliński maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Zwoliński moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zwoliński schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

23e minuut.
Golik is nu in balbezit. Golik met een sublieme pass. Petroni rent richting de bal. Petroni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - Fc Bizony 1:0

25e minuut.
Taptsou rent richting de bal. Taptsou geeft een lange en hoge pass. Piskorz heeft problemen om de bal te vangen. Petroni is nu in balbezit. Petroni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - Fc Bizony 2:0

27e minuut.
Taptsou bereikt de bal nog maar net als eerste. Taptsou geeft een lange en hoge pass. Petroni is nu in balbezit. Petroni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - Fc Bizony 3:0

28e minuut.
Nadolny probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pietrzykowski de bal. Petroni verovert de bal door een tackle van achteren. Petroni schiet op doel. Piskorz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Golik neemt de hoekschop. Klungelig pakt Petroni de bal. Petroni schiet op doel. Jastrzębiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Golik speelt de bal door. Taptsou rent richting de bal. Taptsou speelt de bal door. Petroni rent richting de bal. Petroni draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Golik is nu in balbezit. Golik passt de bal met de wreef. Petroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Petroni draait met de bal, schiet en ... Jastrzębiec werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - Fc Bizony 4:0

35e minuut.
Inworp. Ráez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Golik probeert naar een medespeler te passen. Petroni rent richting de bal. Petroni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Golik speelt de bal door. Klungelig pakt Taptsou de bal. Taptsou geeft een hoge lob. Petroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Petroni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - Fc Bizony 5:0

38e minuut.
Wolik met een sublieme pass. Kaleta probeert de bal aan de voet te houden. Petroni is nu in balbezit. Petroni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - Fc Bizony 6:0

41e minuut.
Motłoszyński geeft een lange en hoge pass. Golik bereikt de bal nog maar net als eerste. Golik geeft een hoge lob. Petroni is nu in balbezit. Petroni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRC 26%, Fc Bizony 74%.
WRC - Fc Bizony 6:0

46e minuut.
Grajdoł komt het veld opgelopen. Kramarczyk komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Kramarczyk speelt de bal door. Klungelig pakt Taptsou de bal. Taptsou geeft een hoge lob. Petroni rent richting de bal. Petroni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - Fc Bizony 7:0

49e minuut.
Golik verovert de bal door een tackle van achteren. Golik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Piskorz de bal. Petroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Petroni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - Fc Bizony 8:0

55e minuut.
Golik heeft problemen om de bal te vangen. Golik geeft een hoge lob. Daar is Piskorz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Petroni draait met de bal, schiet en ... Jastrzębiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Grajdoł kopt de bal weg. Klungelig pakt Taptsou de bal. Taptsou met een sublieme pass. Petroni is nu in balbezit. Petroni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - Fc Bizony 9:0

58e minuut.
Klungelig pakt Taptsou de bal. Taptsou geeft de bal voor. Petroni is nu in balbezit. Petroni schiet op doel. Jastrzębiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Taptsou is nu in balbezit. Taptsou passt de bal in één keer door. Petroni rent richting de bal. Petroni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - Fc Bizony 10:0

60e minuut.
Mocanu komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Doeltrap. Jastrzębiec trapt de bal weg. Inworp. Kramarczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taptsou geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mocanu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - Fc Bizony 11:0

63e minuut.
Abt is nu in balbezit. Nadolny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grajdoł zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mocanu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Golik speelt de bal door. Daar is Taptsou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taptsou speelt de bal door. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu schiet op doel. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Grajdoł met de inworp. Kramarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramarczyk geeft een hoge lob. Nadolny onderschept slim de pass. Mocanu kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Kramarczyk kopt de bal weg. Taptsou rent richting de bal. Taptsou passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mocanu de bal. Mocanu schiet op doel. Jastrzębiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Wolik kopt de bal weg. Taptsou is nu in balbezit. Taptsou probeert naar een medespeler te passen. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu schiet op doel. Jastrzębiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kramarczyk zal de hoekschop nemen. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu schiet op doel. Jastrzębiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Klungelig pakt Piskorz de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kramarczyk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mocanu rent richting de bal. Mocanu schiet op doel. Jastrzębiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Golik geeft een hoge lob. Piskorz kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Golik neemt de hoekschop. Mocanu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - Fc Bizony 12:0

78e minuut.
Kramarczyk probeert de bal met de borst te controleren. Kramarczyk geeft een hoge lob. Mocanu kopt de bal weg. Taptsou is nu in balbezit. Taptsou schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Cárdenas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nadolny de bal. Golik kopt de bal weg. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Grajdoł kopt de bal weg. Daar is Taptsou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taptsou probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mocanu de bal. Mocanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Jastrzębiec met een harde bal richting middenveld. Kramarczyk kopt de bal weg. Mocanu rent richting de bal. Mocanu haalt uit met een fantastische trap. Jastrzębiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - Fc Bizony 13:0

85e minuut.
Kramarczyk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Taptsou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taptsou met een sublieme pass. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - Fc Bizony 14:0

87e minuut.
Jastrzębiec met een harde bal richting middenveld. Grajdoł kopt de bal weg. Taptsou is nu in balbezit. Taptsou geeft een lange en hoge pass. Mocanu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Jastrzębiec trapt de bal weg van het doel. Kramarczyk geeft een hoge lob. Niedźwiedzki heeft problemen om de bal te vangen. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu draait met de bal, schiet en ... Jastrzębiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Piskorz de bal. Taptsou rent richting de bal. Taptsou draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRC 26%, Fc Bizony 74%.
WRC - Fc Bizony 14:0