Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc nke Energia FC Żeńszeń
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 20.8
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Proksa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Niedziela komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Sędziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sędziak geeft een hoge lob. Maziarz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pulikowski is nu in balbezit. Pulikowski draait met de bal, schiet en ... Paal!

7e minuut.
Gmiński is nu in balbezit. Małolepszy is nu in balbezit. Małolepszy speelt de bal door. Młocek bereikt de bal nog maar net als eerste. Młocek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Pieńkosz trapt de bal weg van het doel. Żmuda probeert de bal met de borst te controleren. Żmuda passt de bal in één keer door. Pulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nke - Energia FC Żeńszeń 0:1

10e minuut.
Ostroga is nu in balbezit. Ostroga geeft de bal voor. Pulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc nke - Energia FC Żeńszeń 0:2

12e minuut.
Pulikowski is nu in balbezit. Miauczyński onderschept slim de pass. Miauczyński geeft een hoge lob. Młocek heeft problemen om de bal te vangen. Młocek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Sędziak is nu in balbezit. Sędziak geeft de bal voor. Maziarz is nu in balbezit. Pulikowski onderschept slim de pass. Pulikowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Pieńkosz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Młocek de bal. Małolepszy rent richting de bal. Ciapała verovert de bal door een tackle van achteren. Ciapała schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Bychowiec rent richting de bal. Bychowiec met een sublieme pass. Młocek is nu in balbezit. Młocek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rychter de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Małolepszy speelt de bal door. Żmuda is nu in balbezit. Żmuda passt de bal met de wreef. Ostroga rent richting de bal. Ostroga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc nke 56%, Energia FC Żeńszeń 44%.
fc nke - Energia FC Żeńszeń 0:2

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bychowiec geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rewaj rent richting de bal. Młocek bereikt de bal nog maar net als eerste. Młocek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Klungelig pakt Żmuda de bal. Gmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmuda begaat een overtreding. Gmiński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gmiński kan niet meer verder spelen. Gajewski komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Niedziela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pulikowski is nu in balbezit. Pulikowski geeft een hoge lob. Żmuda is nu in balbezit. Żmuda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bychowiec speelt de bal door. Daar is Gajewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajewski passt de bal in één keer door. Ciapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapała draait met de bal, schiet en ... Kubizna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Gajewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gajewski geeft een lange en hoge pass. Młocek is nu in balbezit. Ciapała is nu in balbezit. Ciapała draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Osowski is nu in balbezit. Łatczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Łatczewski speelt de bal door. Młocek rent richting de bal. Młocek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Niedziela is nu in balbezit. Gajewski onderschept slim de pass. Gajewski geeft een lange en hoge pass. Młocek heeft problemen om de bal te vangen. Młocek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Sędziak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ciepierski met de inworp. Ciapała rent richting de bal. Ciapała haalt uit met een fantastische trap. Kubizna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc nke 35%, Energia FC Żeńszeń 65%.
fc nke - Energia FC Żeńszeń 0:2