Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WRC 8uk
aleksander Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
30 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 16.6
good Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen hopeless


2e minuut.
Konopelski rent richting de bal. Roggiano verovert de bal door een tackle van achteren. Roggiano passt de bal met de wreef. Petroni rent richting de bal. Petroni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Bolkar probeert naar een medespeler te passen. Čapljić rent richting de bal. Ziomkowski is nu in balbezit. Čapljić verovert de bal door een tackle van achteren. Čapljić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Čapljić passt de bal in één keer door. Kolano is nu in balbezit. Kolano geeft de bal voor. Petroni is nu in balbezit. Petroni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Alibey rent richting de bal. Alibey geeft de bal voor. Petroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Petroni draait met de bal, schiet en ... Łobaza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - 8uk 1:0

16e minuut.
Čapljić kopt de bal weg. Konopelski rent richting de bal. Petroni verovert de bal door een tackle van achteren. Čapljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čapljić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - 8uk 2:0

21e minuut.
Bolkar passt de bal met de wreef. Petroni is nu in balbezit. Petroni met een sublieme pass. Čapljić is nu in balbezit. Čapljić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Roggiano verovert de bal door een tackle van achteren. Petroni heeft problemen om de bal te vangen. Konopelski rent richting de bal. Petroni onderschept slim de pass. Petroni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Gralewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru verovert de bal door een tackle van achteren. Cãrbunaru geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Čapljić de bal. Čapljić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Petroni heeft problemen om de bal te vangen. Petroni passt de bal in één keer door. Čapljić is nu in balbezit. Čapljić schiet op doel. Łobaza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - 8uk 3:0

36e minuut.
Sulich is nu in balbezit. Roggiano onderschept slim de pass. Roggiano geeft een lange en hoge pass. Čapljić is nu in balbezit. Čapljić schiet op doel. Łobaza bokst de bal weg. Polewicz rent richting de bal. Polewicz geeft een lange en hoge pass. Roggiano geeft een hoge lob. Klungelig pakt Polewicz de bal. Łobaza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Petroni is nu in balbezit. Petroni draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bolkar rent richting de bal. Bolkar geeft een hoge lob. Ziomkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Čapljić verovert de bal door een tackle van achteren. Čapljić haalt uit met een fantastische trap. Łobaza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Petroni de bal. Petroni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - 8uk 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRC 36%, 8uk 64%.
WRC - 8uk 4:0

53e minuut.
Bolkar rent richting de bal. Bolkar geeft de bal voor. Raj bereikt de bal nog maar net als eerste. Roggiano rent richting de bal. Roggiano geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Čapljić rent richting de bal. Čapljić passt de bal zonder na te denken. Petroni is nu in balbezit. Petroni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - 8uk 5:0

57e minuut.
Gralewski met een sublieme pass. Kolano bereikt de bal nog maar net als eerste. Čapljić verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Čapljić de bal. Čapljić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - 8uk 6:0

61e minuut.
Bania bereikt de bal nog maar net als eerste. Alibey onderschept slim de pass. Alibey geeft een lange en hoge pass. Čapljić is nu in balbezit. Čapljić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Alibey is nu in balbezit. Alibey geeft een lange en hoge pass. Ziomkowski kan de bal niet met de borst controleren. Čapljić rent richting de bal. Čapljić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Polewicz trapt de bal weg. Bolkar kopt de bal weg. Klungelig pakt Konopelski de bal. Petroni rent richting de bal. Petroni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Bolkar kopt de bal weg. Čapljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čapljić probeert naar een medespeler te passen. Petroni is nu in balbezit. Petroni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Ziomkowski geeft een lange en hoge pass. Roggiano kopt de bal weg. Petroni met een sublieme pass. Čapljić is nu in balbezit. Čapljić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Bolkar kopt de bal weg. Čapljić rent richting de bal. Čapljić passt de bal in één keer door. Petroni rent richting de bal. Petroni haalt uit met een fantastische trap. Łobaza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - 8uk 7:0

82e minuut.
Gralewski rent richting de bal. Andersen onderschept slim de pass. Andersen passt de bal zonder na te denken. Petroni is nu in balbezit. Petroni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Łobaza trapt de bal weg. Alibey kopt de bal weg. Petroni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Čapljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čapljić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRC 32%, 8uk 68%.
WRC - 8uk 7:0