Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
8uk WRC
Normal Tactiek tata śinka
42% Balbezit 58%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 57
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.6 gemiddelde waardering 45.9
weak Schieten very good
poor Passen excellent
hopeless Verdedigen adequate


1e minuut.
Taptsou probeert naar een medespeler te passen. Mocanu rent richting de bal. Kolano rent richting de bal. Mocanu onderschept slim de pass. Mocanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Daar is Gralewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kramarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramarczyk geeft een hoge lob. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
8uk - WRC 0:1

6e minuut.
Grajdoł speelt de bal door. Taptsou probeert naar een medespeler te passen. Kramarczyk is nu in balbezit. Kramarczyk geeft een lange en hoge pass. Mocanu krijgt zijn hoofd ertegen. Łobaza bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
8uk - WRC 0:2

6e minuut.
Gralewski probeert naar een medespeler te passen. Filar heeft problemen om de bal te vangen. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Golik verovert de bal door een tackle van achteren. Taptsou rent richting de bal. Taptsou passt de bal in één keer door. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
8uk - WRC 0:3

10e minuut.
Kramarczyk is nu in balbezit. Kramarczyk geeft de bal voor. Raj is nu in balbezit. Mocanu onderschept slim de pass. Mocanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Taptsou geeft een hoge lob. Polewicz heeft problemen om de bal te vangen. Mocanu rent richting de bal. Mocanu haalt uit met een fantastische trap. Łobaza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
8uk - WRC 0:4

17e minuut.
Skupiński kopt de bal weg. Daar is Kolano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taptsou verovert de bal door een tackle van achteren. Taptsou geeft een hoge lob. Mocanu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Daar is Taptsou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taptsou passt de bal zonder na te denken. Golik bereikt de bal nog maar net als eerste. Golik geeft een hoge lob. Skupiński heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mocanu rent richting de bal. Mocanu schiet op doel. Łobaza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
8uk - WRC 0:5

23e minuut.
Klungelig pakt Kramarczyk de bal. Kramarczyk passt de bal in één keer door. Mocanu rent richting de bal. Mocanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
8uk - WRC 0:6

24e minuut.
Grajdoł zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kramarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolano schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kolano krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Mocanu springt en kopt de bal. De bal rolt over de achterlijn. Łobaza trapt de bal weg van het doel. Kramarczyk is nu in balbezit. Kramarczyk geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kramarczyk kopt de bal weg. Kolano probeert de bal met de borst te controleren. Taptsou speelt de bal door. Mocanu rent richting de bal. Mocanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Konopelski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kramarczyk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mocanu rent richting de bal. Mocanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kramarczyk geeft de bal voor. Polewicz heeft problemen om de bal te vangen. Konopelski rent richting de bal. Taptsou rent richting de bal. Taptsou geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Łobaza met een harde bal richting middenveld. Golik kopt de bal weg. Taptsou geeft een hoge lob. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Polewicz trapt de bal weg. Inworp. Golik met een snelle inworp. Taptsou geeft een lange en hoge pass. Łobaza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
8uk - WRC 0:7

35e minuut.
Kramarczyk is nu in balbezit. Kramarczyk passt de bal zonder na te denken. Taptsou met een sublieme pass. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
8uk - WRC 0:8

37e minuut.
Grajdoł verovert de bal door een tackle van achteren. Grajdoł met een sublieme pass. Taptsou probeert naar een medespeler te passen. Mocanu rent richting de bal. Mocanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kramarczyk rent richting de bal. Kramarczyk geeft een hoge lob. Łyko probeert de bal aan de voet te houden. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Taptsou geeft een hoge lob. Mocanu krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Polewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Gralewski de bal. Golik geeft een hoge lob. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu schiet op doel. Łobaza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kramarczyk met een snelle inworp. Taptsou is nu in balbezit. Taptsou passt de bal zonder na te denken. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Klungelig pakt Konopelski de bal. Taptsou probeert naar een medespeler te passen. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu draait met de bal, schiet en ... Łobaza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
8uk - WRC 0:9

44e minuut.
Grajdoł met de inworp. Kramarczyk geeft de bal voor. Mocanu rent richting de bal. Klungelig pakt Mocanu de bal. Mocanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
8uk - WRC 0:10

45e minuut.
Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas geeft de bal voor. Taptsou kopt de bal weg. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
8uk - WRC 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 8uk 92%, WRC 8%.
8uk - WRC 0:11

49e minuut.
Taptsou bereikt de bal nog maar net als eerste. Taptsou passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mocanu de bal. Mocanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
8uk - WRC 0:12

50e minuut.
Grajdoł passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kramarczyk de bal. Kramarczyk passt de bal met de wreef. Taptsou bereikt de bal nog maar net als eerste. Taptsou geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Taptsou geeft een hoge lob. Klungelig pakt Skupiński de bal. Kramarczyk geeft een hoge lob. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu schiet op doel. Łobaza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Kramarczyk met een sublieme pass. Golik met een sublieme pass. Klungelig pakt Polewicz de bal. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
8uk - WRC 0:13

56e minuut.
Kramarczyk passt de bal zonder na te denken. Taptsou met een sublieme pass. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu draait met de bal, schiet en ... Łobaza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
8uk - WRC 0:14

61e minuut.
Golik is nu in balbezit. Golik geeft een hoge lob. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu draait met de bal, schiet en ... Łobaza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
8uk - WRC 0:15

67e minuut.
Golik geeft een hoge lob. Daar is Skupiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mocanu is nu in balbezit. Taptsou is nu in balbezit. Taptsou schiet op doel. Łobaza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
8uk - WRC 0:16

69e minuut.
Taptsou is nu in balbezit. Taptsou met een sublieme pass. Mocanu rent richting de bal. Mocanu draait met de bal, schiet en ... Łobaza probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kramarczyk rent richting de bal. Kramarczyk probeert naar een medespeler te passen. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Skupiński de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Cárdenas probeert naar een medespeler te passen. Golik probeert naar een medespeler te passen. Kramarczyk geeft een lange en hoge pass. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Kramarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramarczyk geeft een hoge lob. Daar is Mocanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mocanu draait met de bal, schiet en ... Łobaza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Łobaza met een sublieme pass. Kramarczyk kopt de bal weg. Taptsou probeert naar een medespeler te passen. Mocanu rent richting de bal. Mocanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kramarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramarczyk passt de bal zonder na te denken. Taptsou speelt de bal door. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
8uk - WRC 0:17

82e minuut.
Łobaza met een sublieme pass. Kramarczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Mocanu de bal. Mocanu haalt uit met een fantastische trap. Łobaza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
8uk - WRC 0:18

89e minuut.
Taptsou speelt de bal door. Golik rent richting de bal. Golik speelt de bal door. Kramarczyk geeft een hoge lob. Mocanu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
8uk - WRC 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 8uk 80%, WRC 20%.
8uk - WRC 0:19