Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forteca Kraków Fc Bizony
Domyślna Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
28% Spel op eigen helft 72%
20 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
26.7 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
adequate Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Łysiak geeft een lange en hoge pass. Momchilov is nu in balbezit. Niedźwiedzki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Niedźwiedzki krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Siwek speelt de bal door. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak met een sublieme pass. Klungelig pakt Franklin de bal. Franklin draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Forteca Kraków - Fc Bizony 1:0

7e minuut.
Zielaskiewicz met een sublieme pass. Łysiak probeert naar een medespeler te passen. Franklin is nu in balbezit. Franklin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Niedźwiedzki de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forteca Kraków - Fc Bizony 2:0

13e minuut.
Inworp. Dowbór met de inworp. Tomczyk rent richting de bal. Tomczyk schiet op doel. Jastrzębiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forteca Kraków - Fc Bizony 3:0

22e minuut.
Jastrzębiec speelt de bal door. Łysiak kopt de bal weg. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Momchilov is nu in balbezit. Momchilov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Zielaskiewicz probeert naar een medespeler te passen. Dowbór met een sublieme pass. Momchilov is nu in balbezit. Momchilov haalt uit met een fantastische trap. Jastrzębiec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forteca Kraków - Fc Bizony 4:0

24e minuut.
Tomczyk met de inworp. Łysiak geeft een lange en hoge pass. Daar is Nadolny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Momchilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Momchilov draait met de bal, schiet en ... Jastrzębiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Łysiak rent richting de bal. Łysiak geeft de bal voor. Klungelig pakt Niedźwiedzki de bal. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forteca Kraków - Fc Bizony 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forteca Kraków 27%, Fc Bizony 73%.
Forteca Kraków - Fc Bizony 5:0

55e minuut.
Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedźwiedzki onderschept slim de pass. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin rent richting de bal. Franklin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Piskorz rent richting de bal. Franklin verovert de bal door een tackle van achteren. Franklin passt de bal in één keer door. Tomczyk is nu in balbezit. Tomczyk draait met de bal, schiet en ... Jastrzębiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Zielaskiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak met een sublieme pass. Momchilov rent richting de bal. Momchilov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Nadolny met de inworp. Pietrzykowski rent richting de bal. Łysiak probeert naar een medespeler te passen. Tomczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Niedźwiedzki onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dowbór geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Momchilov rent richting de bal. Momchilov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Momchilov probeert de bal met de borst te controleren. Łysiak probeert naar een medespeler te passen. Niedźwiedzki kan de bal niet met de borst controleren. Franklin is nu in balbezit. Franklin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Łysiak geeft een hoge lob. Tomczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Niedźwiedzki kopt de bal weg. Tomczyk rent richting de bal. Tomczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forteca Kraków 29%, Fc Bizony 71%.
Forteca Kraków - Fc Bizony 5:0