Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Bizony Forteca Kraków
Normal Tactiek Domyślna
51% Balbezit 49%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 31.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Franklin is nu in balbezit. Franklin passt de bal zonder na te denken. Momchilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Momchilov haalt uit met een fantastische trap. Jastrzębiec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bizony - Forteca Kraków 0:1

8e minuut.
Łysiak met een sublieme pass. Franklin is nu in balbezit. Tomczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin rent richting de bal. Franklin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Momchilov heeft problemen om de bal te vangen. Franklin rent richting de bal. Franklin passt de bal zonder na te denken. Tomczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bizony - Forteca Kraków 0:2

10e minuut.
Tomczyk rent richting de bal. Wolik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tomczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dowbór zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Momchilov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Siwek geeft een hoge lob. Momchilov rent richting de bal. Łysiak met een sublieme pass. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Zielaskiewicz met een snelle inworp. Daar is Łysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łysiak passt de bal in één keer door. Tomczyk rent richting de bal. Tomczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Nadolny probeert de bal aan de voet te houden. Pietrzykowski is nu in balbezit. Met opzet legt Momchilov zijn tegenspeler op de grond. Momchilov krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Siwek speelt de bal door. Piskorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin onderschept slim de pass. Franklin haalt uit met een fantastische trap. Jastrzębiec probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bizony - Forteca Kraków 0:3

32e minuut.
Niedźwiedzki kopt de bal weg. Łysiak met een sublieme pass. Klungelig pakt Piskorz de bal. Franklin rent richting de bal. Franklin haalt uit met een fantastische trap. Jastrzębiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Pietrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwek verovert de bal door een tackle van achteren. Siwek geeft een hoge lob. Tomczyk is nu in balbezit. Tomczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Tomczyk passt de bal in één keer door. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Piskorz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Franklin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tomczyk legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Jastrzębiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bizony - Forteca Kraków 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Bizony 81%, Forteca Kraków 19%.
Fc Bizony - Forteca Kraków 0:4

51e minuut.
Kaleta is nu in balbezit. Kaleta geeft de bal voor. Zielaskiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolik geeft een lange en hoge pass. Niewiarowski bokst de bal weg.

54e minuut.
Zielaskiewicz geeft een hoge lob. Daar is Wolik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomczyk maakt een afschuwelijke overtreding. Tomczyk krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Pietrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak onderschept slim de pass. Łysiak speelt de bal door. Momchilov rent richting de bal. Momchilov haalt uit met een fantastische trap. Jastrzębiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Łysiak met een snelle inworp. Dowbór bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowbór geeft een lange en hoge pass. Tomczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczyk geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Bizony 56%, Forteca Kraków 44%.
Fc Bizony - Forteca Kraków 0:4