Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Energia FC Żeńszeń 8uk
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Proksa passt de bal met de wreef. Pulikowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deląg. Deląg krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Kubizna met een harde bal richting middenveld. Wijas probeert de bal met de borst te controleren. Konopelski speelt de bal door. Deląg rent richting de bal. Deląg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Rychter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filar bereikt de bal nog maar net als eerste. Filar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Energia FC Żeńszeń - 8uk 0:1

16e minuut.
Wijas onderschept slim de pass. Małolepszy is nu in balbezit. Konopelski met een sublieme pass. Pulikowski is nu in balbezit. Pulikowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Deląg speelt de bal door. Filar rent richting de bal. Rychter begaat een overtreding. Filar wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Energia FC Żeńszeń 48%, 8uk 52%.
Energia FC Żeńszeń - 8uk 0:1

50e minuut.
Kolano bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wijas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Wijas kan niet meer verder spelen. Żmuda komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Pieńkosz onderschept slim de pass. Pieńkosz passt de bal met de wreef. Żmuda geeft een lange en hoge pass. Ostroga is nu in balbezit. Ostroga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kolano is nu in balbezit. Żmuda onderschept slim de pass. Żmuda passt de bal in één keer door. Ostroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostroga draait met de bal, schiet en ... Paal!

68e minuut.
Pulikowski rent richting de bal. Skupiński rent richting de bal. Skupiński passt de bal met de wreef. Pulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Energia FC Żeńszeń - 8uk 1:1

75e minuut.
Proksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Deląg is nu in balbezit. Małolepszy bereikt de bal nog maar net als eerste. Deląg onderschept slim de pass. Deląg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Sulich met een snelle inworp. Deląg is nu in balbezit. Małolepszy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Małolepszy krijgt een gele kaart. Deląg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Deląg kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Energia FC Żeńszeń - 8uk 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Energia FC Żeńszeń 44%, 8uk 56%.
Energia FC Żeńszeń - 8uk 1:2