Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Bizony RKS Krasne
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Zwoliński rent richting de bal. Bućko verovert de bal door een tackle van achteren. Bućko passt de bal met de wreef. Mytnik is nu in balbezit. Mytnik geeft de bal voor. Jastrzębiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Daar is Lutek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaszowski is nu in balbezit. Smoluchowski is nu in balbezit. Kaszowski onderschept slim de pass. Kaszowski haalt uit met een fantastische trap. Styczyński bokst de bal weg.

14e minuut.
Kaleta rent richting de bal. Smoluchowski onderschept slim de pass. Pietrzykowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pietrzykowski krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Luczak verovert de bal door een tackle van achteren. Pudysiak heeft problemen om de bal te vangen. Luczak is nu in balbezit. Luczak schiet op doel. Jastrzębiec werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

21e minuut.
Luczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudysiak rent richting de bal. Luczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudysiak rent richting de bal. Pudysiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bizony - RKS Krasne 0:1

26e minuut.
Wolik met een sublieme pass. Mijakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszowski begaat een overtreding. Kaszowski krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Bulzacki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Węgorowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Bizony 49%, RKS Krasne 51%.
Fc Bizony - RKS Krasne 0:1

58e minuut.
Węgorowski passt de bal met de wreef. Mijakowski rent richting de bal. Goryl maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Goryl moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Goryl schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

67e minuut.
Pudysiak geeft de bal voor. Luczak controleert de bal met de borst. Kaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Luczak verovert de bal door een tackle van achteren. Luczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Bućko passt de bal met de wreef. Luczak rent richting de bal. Luczak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pudysiak de bal. Pudysiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Bizony 55%, RKS Krasne 45%.
Fc Bizony - RKS Krasne 0:1