Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Krasne Fc Bizony
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Klungelig pakt Kaszowski de bal. Kaszowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lutek de bal onder controle te krijgen. Goryl rent richting de bal. Goryl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Krasne - Fc Bizony 0:1

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Pietrzykowski de bal onder controle te krijgen. Luczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Luczak passt de bal in één keer door. Daar is Pudysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pudysiak haalt uit met een fantastische trap. Jastrzębiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Danielczak is nu in balbezit. Luczak verovert de bal door een tackle van achteren. Luczak passt de bal met de wreef. Pudysiak is nu in balbezit. Pudysiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Smoluchowski met een snelle inworp. Koniarek is nu in balbezit. Koniarek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Smoluchowski de bal. Smoluchowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Daar is Mijakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goryl bereikt de bal nog maar net als eerste. Goryl passt de bal met de wreef. Kaszowski rent richting de bal. Kaszowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Danielczak probeert naar een medespeler te passen. Pudysiak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pietrzykowski. Pudysiak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pudysiak kan niet meer verder spelen. Bereszyński komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Goryl kopt de bal weg. Daar is Lutek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaszowski is nu in balbezit. Kaszowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Koniarek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Węgorowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Krasne 57%, Fc Bizony 43%.
RKS Krasne - Fc Bizony 0:1

48e minuut.
Goryl met een sublieme pass. Kaszowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutek onderschept slim de pass. Goryl verovert de bal door een tackle van achteren. Goryl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Danielczak geeft de bal voor. Lutek rent richting de bal. Mijakowski met een sublieme pass. Bereszyński is nu in balbezit. Bereszyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Nos geeft de bal voor. Danielczak heeft problemen om de bal te vangen. Luczak is nu in balbezit. Bereszyński is nu in balbezit. Bereszyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Filozof passt de bal zonder na te denken. Luczak is nu in balbezit. Luczak passt de bal zonder na te denken. Bereszyński is nu in balbezit. Bereszyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Krasne 37%, Fc Bizony 63%.
RKS Krasne - Fc Bizony 0:1