Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
emnghuy WRC
Normal Tactiek aleksander
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18 gemiddelde waardering 39.1
zwak Schieten goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Damiański verovert de bal door een tackle van achteren. Damiański geeft de bal voor. Walewski kopt de bal weg. Ślesiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślesiński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Paal!

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Čapljić de bal onder controle te krijgen. Rozmyślak kopt de bal weg. Kościukiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Petroni is nu in balbezit. Petroni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ibrir geeft de bal voor. Rozmyślak kopt de bal weg. Čapljić probeert de bal aan de voet te houden. Petroni is nu in balbezit. Petroni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Čapljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čapljić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
emnghuy - WRC 0:1

14e minuut.
Čapljić is nu in balbezit. Čapljić probeert naar een medespeler te passen. Damiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Petroni onderschept slim de pass. Petroni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Rozmyślak heeft problemen om de bal te vangen. Čapljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čapljić passt de bal zonder na te denken. Petroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Petroni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Roggiano rent richting de bal. Roggiano probeert naar een medespeler te passen. Čapljić heeft problemen om de bal te vangen. Petroni rent richting de bal. Petroni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Cãrbunaru heeft problemen om de bal te vangen. Popajewski geeft de bal voor. Čapljić kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Petroni de bal onder controle te krijgen. Petroni schiet op doel. Rzeczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
emnghuy - WRC 0:2

28e minuut.
Damiański heeft problemen om de bal te vangen. Roggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Roggiano passt de bal met de wreef. Alibey geeft een hoge lob. Čapljić bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Klungelig pakt Petroni de bal. Damiański rent richting de bal. Petroni onderschept slim de pass. Petroni haalt uit met een fantastische trap. Rzeczkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is Alibey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozmyślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Alibey speelt de bal door. Petroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Petroni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alibey met de inworp. Ibrir met een sublieme pass. Petroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Petroni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emnghuy 71%, WRC 29%.
emnghuy - WRC 0:2

52e minuut.
Čapljić heeft problemen om de bal te vangen. Čapljić passt de bal met de wreef. Szymanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petroni onderschept slim de pass. Petroni draait met de bal, schiet en ... Rzeczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Ibrir heeft problemen om de bal te vangen. Ibrir geeft de bal voor. Gałus probeert de bal aan de voet te houden. Petroni rent richting de bal. Petroni geeft een hoge lob. Rzeczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Szymanowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Alibey probeert de bal met de borst te controleren. Alibey met een sublieme pass. Roggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Roggiano passt de bal in één keer door. Rzeczkowski bokst de bal weg. Čapljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čapljić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Roggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Roggiano geeft een lange en hoge pass. Gałus rent richting de bal. Čapljić onderschept slim de pass. Čapljić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Rzeczkowski geeft een hoge lob. Ryszawa probeert de bal met de borst te controleren. Rozmyślak rent richting de bal. Petroni verovert de bal door een tackle van achteren. Petroni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
emnghuy - WRC 0:3

71e minuut.
Ibrir rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Walewski. Ibrir is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ibrir met een snel genomen vrije trap. Čapljić krijgt zijn hoofd ertegen. Rzeczkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
emnghuy - WRC 0:4

73e minuut.
Petroni probeert naar een medespeler te passen. Čapljić is nu in balbezit. Čapljić passt de bal zonder na te denken. Petroni rent richting de bal. Petroni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
emnghuy - WRC 0:5

79e minuut.
Roggiano onderschept slim de pass. Roggiano probeert naar een medespeler te passen. Čapljić rent richting de bal. Čapljić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
emnghuy - WRC 0:6

81e minuut.
Drągowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Roggiano onderschept slim de pass. Roggiano geeft een lange en hoge pass. Petroni rent richting de bal. Petroni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Čapljić is nu in balbezit. Čapljić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
emnghuy - WRC 0:7

88e minuut.
Klungelig pakt Ryszawa de bal. Alibey bereikt de bal nog maar net als eerste. Alibey speelt de bal door. Petroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Petroni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Roggiano heeft problemen om de bal te vangen. Roggiano kopt de bal weg. Klungelig pakt Čapljić de bal. Petroni is nu in balbezit. Petroni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emnghuy 70%, WRC 30%.
emnghuy - WRC 0:7