Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WRC emnghuy
aleksander Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
26 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 19.2
good Schieten weak
adequate Passen poor
solid Verdedigen poor


8e minuut.
Stopczyński probeert naar een medespeler te passen. Kościukiewicz is nu in balbezit. Doncu verovert de bal door een tackle van achteren. Doncu draait met de bal, schiet en ... Rzeczkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - emnghuy 1:0

10e minuut.
Čapljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Damiański. Damiański krijgt een gele kaart. Doncu raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Doncu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Rzeczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Cárdenas speelt de bal door. Toregiani is nu in balbezit. Toregiani speelt de bal door. Čapljić rent richting de bal. Čapljić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Angelici probeert naar een medespeler te passen. Szymanowski rent richting de bal. Doncu onderschept slim de pass. Čapljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čapljić draait met de bal, schiet en ... Rzeczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - emnghuy 2:0

35e minuut.
Ryszawa is nu in balbezit. Čapljić verovert de bal door een tackle van achteren. Čapljić passt de bal met de wreef. Doncu rent richting de bal. Doncu haalt uit met een fantastische trap. Rzeczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Roggiano probeert naar een medespeler te passen. Čapljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čapljić passt de bal met de wreef. Doncu is nu in balbezit. Doncu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - emnghuy 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRC 26%, emnghuy 74%.
WRC - emnghuy 3:0

56e minuut.
Angelici geeft een hoge lob. Čapljić rent richting de bal. Szymanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Doncu verovert de bal door een tackle van achteren. Doncu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - emnghuy 4:0

59e minuut.
Doncu rent richting de bal. Čapljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu rent richting de bal. Čapljić is nu in balbezit. Čapljić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Toregiani met een sublieme pass. Doncu rent richting de bal. Doncu passt de bal zonder na te denken. Čapljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čapljić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Angelici bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelici geeft een lange en hoge pass. Daar is Szymanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čapljić is nu in balbezit. Čapljić schiet op doel. Rzeczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Doncu is nu in balbezit. Doncu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - emnghuy 5:0

71e minuut.
Damiański geeft de bal voor. Inworp. Angelici met de inworp. Daar is Toregiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angelici geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Čapljić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - emnghuy 6:0

75e minuut.
Tarchiani verovert de bal door een tackle van achteren. Tarchiani geeft een lange en hoge pass. Daar is Gałus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čapljić rent richting de bal. Čapljić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Szymanowski geeft een lange en hoge pass. Walewski is nu in balbezit. Walewski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Čapljić de bal. Čapljić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Damiański is nu in balbezit. Damiański passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rozmyślak de bal. Čapljić rent richting de bal. Čapljić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Walewski kopt de bal weg. Roggiano met een sublieme pass. Angelici probeert naar een medespeler te passen. Čapljić rent richting de bal. Čapljić draait met de bal, schiet en ... Rzeczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRC 23%, emnghuy 77%.
WRC - emnghuy 6:0