Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
8uk RKS Krasne
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Koniarek kopt de bal weg. Luczak speelt de bal door. Polewicz heeft problemen om de bal te vangen. Pudysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudysiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Polewicz geeft de bal voor. Inworp. Mytnik met de inworp. Luczak rent richting de bal. Luczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Filozof met een sublieme pass. Koniarek heeft problemen om de bal te vangen. Koniarek passt de bal in één keer door. Pudysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudysiak schiet op doel. Paal! Łobaza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
8uk - RKS Krasne 0:1

30e minuut.
Sulich speelt de bal door. Polewicz rent richting de bal. Luczak verovert de bal door een tackle van achteren. Luczak draait met de bal, schiet en ... Łobaza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
8uk - RKS Krasne 0:2

35e minuut.
Daar is Filar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smoluchowski met een sublieme pass. Luczak met een sublieme pass. Pudysiak is nu in balbezit. Pudysiak draait met de bal, schiet en ... Łobaza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Koniarek zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pudysiak rent richting de bal. Pudysiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
8uk - RKS Krasne 0:3

45e minuut.
Gralewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Deląg komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 8uk 58%, RKS Krasne 42%.
8uk - RKS Krasne 0:3

47e minuut.
Raj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bućko onderschept slim de pass. Bućko geeft de bal voor. Luczak rent richting de bal. Luczak passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Deląg is nu in balbezit. Lutek rent richting de bal. Deląg verovert de bal door een tackle van achteren. Deląg schiet op doel. Styczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
8uk - RKS Krasne 1:3

71e minuut.
Pastuszka is nu in balbezit. Pudysiak onderschept slim de pass. Luczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudysiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 8uk 51%, RKS Krasne 49%.
8uk - RKS Krasne 1:3