Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WRC fc nke
aleksander Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 16.3
goed Schieten waardeloos
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Petroni heeft problemen om de bal te vangen. Petroni passt de bal zonder na te denken. Čapljić rent richting de bal. Čapljić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - fc nke 1:0

5e minuut.
Petroni heeft problemen om de bal te vangen. Petroni geeft een lange en hoge pass. Čapljić is nu in balbezit. Čapljić schiet op doel. Turecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Turecki trapt de bal weg van het doel. Angelici kopt de bal weg. Čapljić rent richting de bal. Čapljić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Gmiński rent richting de bal. Angelici onderschept slim de pass. Angelici passt de bal zonder na te denken. Čapljić rent richting de bal. Čapljić schiet op doel. Turecki bokst de bal weg. Petroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Petroni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - fc nke 2:0

15e minuut.
Tatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatu probeert naar een medespeler te passen. Bubała is nu in balbezit. Petroni onderschept slim de pass. Petroni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Gmiński is nu in balbezit. Gmiński met een sublieme pass. Petroni heeft problemen om de bal te vangen. Čapljić is nu in balbezit. Čapljić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Tatu passt de bal in één keer door. Čapljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Čapljić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Čapljić kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Tatu kopt de bal weg. Čapljić probeert de bal aan de voet te houden. Gmiński rent richting de bal. Čapljić verovert de bal door een tackle van achteren. Čapljić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Tatu speelt de bal door. Roggiano rent richting de bal. Roggiano probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Petroni de bal. Petroni passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRC 32%, fc nke 68%.
WRC - fc nke 2:0

47e minuut.
Popajewski geeft een hoge lob. Čapljić probeert de bal met de borst te controleren. Maziarz is nu in balbezit. Čapljić onderschept slim de pass. Čapljić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Roggiano met een sublieme pass. Petroni is nu in balbezit. Čapljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čapljić haalt uit met een fantastische trap. Turecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - fc nke 3:0

51e minuut.
Ciepierski is nu in balbezit. Roggiano verovert de bal door een tackle van achteren. Roggiano speelt de bal door. Petroni rent richting de bal. Petroni draait met de bal, schiet en ... Turecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Čapljić is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Angelici geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Petroni springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Maziarz geeft de bal voor. Inworp. Angelici met de inworp. Daar is Tatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tatu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Maziarz trapt de bal weg. Klungelig pakt Tatu de bal. Tatu passt de bal met de wreef. Petroni is nu in balbezit. Petroni haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Čapljić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čapljić haalt uit met een fantastische trap. Turecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - fc nke 4:0

62e minuut.
Angelici geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Petroni de bal onder controle te krijgen. Rewaj rent richting de bal. Petroni onderschept slim de pass. Petroni geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Tatu speelt de bal door. Roggiano geeft de bal voor. Maziarz heeft problemen om de bal te vangen. Čapljić is nu in balbezit. Čapljić draait met de bal, schiet en ... Turecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - fc nke 5:0

71e minuut.
Miauczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelici met een sublieme pass. Petroni is nu in balbezit. Petroni draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Čapljić de bal onder controle te krijgen. Turecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Čapljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čapljić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - fc nke 6:0

73e minuut.
Angelici is nu in balbezit. Angelici met een sublieme pass. Čapljić is nu in balbezit. Čapljić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - fc nke 7:0

83e minuut.
Inworp. Angelici met de inworp. Tatu rent richting de bal. Gmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelici geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Bubała met een harde bal richting middenveld. Angelici kopt de bal weg. Klungelig pakt Rewaj de bal. Petroni rent richting de bal. Petroni schiet op doel. Turecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

89e minuut.
Roggiano kopt de bal weg. Tatu rent richting de bal. Tatu passt de bal zonder na te denken. Angelici rent richting de bal. Angelici geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRC 16%, fc nke 84%.
WRC - fc nke 7:0