Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc nke WRC
Normal Tactiek aleksander
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 39.8
unsatisfactory Schieten good
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


5e minuut.
Roggiano met de inworp. Tatu rent richting de bal. Tatu passt de bal zonder na te denken. Petroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Petroni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nke - WRC 0:1

7e minuut.
Čapljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Petroni rent richting de bal. Bubała is nu in balbezit. Čapljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čapljić draait met de bal, schiet en ... Turecki bokst de bal weg. Petroni is nu in balbezit. Petroni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc nke - WRC 0:2

11e minuut.
Klungelig pakt Tatu de bal. Kunicki rent richting de bal. Kunicki passt de bal met de wreef. Petroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Petroni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Rewaj kopt de bal weg. Tatu met een sublieme pass. Angelici met een sublieme pass. Čapljić rent richting de bal. Čapljić schiet op doel. Turecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Kunicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatu onderschept slim de pass. Tatu geeft de bal voor. Petroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Petroni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Łatczewski met een snelle inworp. Rewaj rent richting de bal. Tatu rent richting de bal. Tatu geeft de bal voor. Čapljić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nke - WRC 0:3

30e minuut.
Roggiano speelt de bal door. Angelici rent richting de bal. Angelici speelt de bal door. Čapljić is nu in balbezit. Čapljić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Petroni is nu in balbezit. Petroni haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Roggiano verovert de bal door een tackle van achteren. Roggiano met een sublieme pass. Petroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Čapljić rent richting de bal. Čapljić schiet op doel. Turecki bokst de bal weg. Daar is Kunicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Čapljić begaat een overtreding. Čapljić krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Gmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmiński passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Miauczyński de bal onder controle te krijgen. Čapljić verovert de bal door een tackle van achteren. Čapljić schiet op doel. Turecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Angelici geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Petroni kopt de bal weg. Čapljić rent richting de bal. Čapljić haalt uit met een fantastische trap. Turecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nke - WRC 0:4

44e minuut.
Roggiano verovert de bal door een tackle van achteren. Roggiano geeft een lange en hoge pass. Čapljić maakt een snoekduik en kopt de bal. Petroni is nu in balbezit. Petroni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nke - WRC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc nke 75%, WRC 25%.
fc nke - WRC 0:5

47e minuut.
Młocek rent richting de bal. Tatu verovert de bal door een tackle van achteren. Tatu probeert naar een medespeler te passen. Petroni is nu in balbezit. Petroni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Roggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Roggiano speelt de bal door. Petroni is nu in balbezit. Petroni haalt uit met een fantastische trap. Turecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Tatu onderschept slim de pass. Tatu geeft de bal voor. Čapljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čapljić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nke - WRC 0:6

64e minuut.
Klungelig pakt Tatu de bal. Rewaj is nu in balbezit. Tatu onderschept slim de pass. Tatu passt de bal met de wreef. Čapljić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nke - WRC 0:7

65e minuut.
Ciepierski is nu in balbezit. Petroni verovert de bal door een tackle van achteren. Petroni geeft een lange en hoge pass. Čapljić rent richting de bal. Čapljić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nke - WRC 0:8

68e minuut.
Čapljić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Roggiano de bal. Roggiano probeert naar een medespeler te passen. Petroni is nu in balbezit. Petroni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Turecki trapt de bal weg. Kunicki kopt de bal weg. Cãrbunaru probeert de bal aan de voet te houden. Młocek is nu in balbezit. Młocek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Bychowiec geeft de bal voor. Roggiano met een sublieme pass. Petroni rent richting de bal. Petroni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Tatu speelt de bal door. Petroni rent richting de bal. Petroni passt de bal zonder na te denken. Čapljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čapljić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nke - WRC 0:9

78e minuut.
Petroni raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tuncer komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Angelici speelt de bal door. Abt bereikt de bal nog maar net als eerste. Abt met een sublieme pass. Čapljić rent richting de bal. Čapljić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nke - WRC 0:10

86e minuut.
Angelici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tatu rent richting de bal. Tatu passt de bal in één keer door. Čapljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čapljić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Čapljić rent richting de bal. Rewaj rent richting de bal. Čapljić onderschept slim de pass. Tuncer is nu in balbezit. Tuncer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Tatu kopt de bal weg. Tuncer bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuncer passt de bal met de wreef. Čapljić is nu in balbezit. Čapljić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nke - WRC 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc nke 73%, WRC 27%.
fc nke - WRC 0:11