Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Qr2nów FC W_tyn
Normal Tactiek 451
36% Balbezit 64%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 44.2
poor Schieten excellent
poor Passen good
poor Verdedigen good


7e minuut.
Kubas is nu in balbezit. Gawroński probeert naar een medespeler te passen. Imbruglia rent richting de bal. Klungelig pakt Imbruglia de bal. Imbruglia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Moraru rent richting de bal. Moraru met een sublieme pass. Kałek probeert naar een medespeler te passen. Imbruglia kan de bal niet met de borst controleren. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Qr2nów - FC W_tyn 0:1

10e minuut.
Moraru is nu in balbezit. Moraru passt de bal in één keer door. Imbruglia is nu in balbezit. Imbruglia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Bukraba de bal. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Kubas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hirao met de inworp. Gawroński heeft problemen om de bal te vangen. Gawroński haalt uit met een fantastische trap. Kłósek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolc rent richting de bal. Stolc geeft de bal voor. Gawroński rent richting de bal. Gawroński haalt uit met een fantastische trap. Kłósek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Benzone verovert de bal door een tackle van achteren. Benzone met een sublieme pass. Bukraba bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia verovert de bal door een tackle van achteren. Imbruglia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Moraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap. Kłósek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Pietrasiak probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Qr2nów - FC W_tyn 0:2

19e minuut.
Kałek is nu in balbezit. Marecki is nu in balbezit. Gawroński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gawroński krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Genestreti verovert de bal door een tackle van achteren. Genestreti probeert naar een medespeler te passen. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Imbruglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Genestreti geeft een lange en hoge pass. Konkel heeft problemen om de bal te vangen. Imbruglia rent richting de bal. Gawroński is nu in balbezit. Gawroński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Buzanowski rent richting de bal. Imbruglia verovert de bal door een tackle van achteren. Imbruglia kan de bal niet met de borst controleren. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap. Kłósek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Hirao geeft de bal voor. Imbruglia is nu in balbezit. Bukraba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawroński draait met de bal, schiet en ... Kłósek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Salazar speelt de bal door. Svinarov met een sublieme pass. Genestreti speelt de bal door. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Genestreti geeft de bal voor. Hirao is nu in balbezit. Hirao passt de bal met de wreef. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kłósek trapt de bal weg. Kałek rent richting de bal. Kałek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Imbruglia de bal. Imbruglia schiet op doel. Kłósek bokst de bal weg.

37e minuut.
Salazar speelt de bal door. Hirao bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawroński probeert naar een medespeler te passen. Imbruglia probeert de bal met de borst te controleren. Imbruglia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Genestreti kopt de bal weg. Moraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru probeert naar een medespeler te passen. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap. Kłósek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Qr2nów - FC W_tyn 0:3

40e minuut.
Svinarov is nu in balbezit. Svinarov passt de bal in één keer door. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Imbruglia de bal. Imbruglia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Jadczuk speelt de bal door. Sieniawski is nu in balbezit. Kałek begaat een overtreding. Kałek krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Moraru passt de bal zonder na te denken. Genestreti rent richting de bal. Genestreti geeft een lange en hoge pass. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap. Kłósek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qr2nów 79%, FC W_tyn 21%.
Qr2nów - FC W_tyn 0:3

53e minuut.
Genestreti verovert de bal door een tackle van achteren. Genestreti geeft een hoge lob. Imbruglia is nu in balbezit. Imbruglia schiet op doel. Kłósek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Qr2nów - FC W_tyn 0:4

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hirao met een snelle inworp. Gawroński rent richting de bal. Gawroński draait met de bal, schiet en ... Pietrasiak probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Svinarov met een snelle inworp. Hirao geeft een hoge lob. Moraru heeft problemen om de bal te vangen. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Gawroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubas is nu in balbezit. Gawroński onderschept slim de pass. Gawroński passt de bal zonder na te denken. Imbruglia rent richting de bal. Paal! Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Qr2nów - FC W_tyn 0:5

62e minuut.
Genestreti rent richting de bal. Genestreti probeert naar een medespeler te passen. Imbruglia rent richting de bal. Moraru rent richting de bal. Moraru haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Gawroński is nu in balbezit. Gawroński speelt de bal door. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia draait met de bal, schiet en ... Kłósek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Qr2nów - FC W_tyn 0:6

68e minuut.
Konkel rent richting de bal. Svinarov verovert de bal door een tackle van achteren. Svinarov probeert naar een medespeler te passen. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Imbruglia heeft problemen om de bal te vangen. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap. Kłósek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Buzanowski is nu in balbezit. Buzanowski geeft een lange en hoge pass. Moraru kopt de bal weg. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Buzanowski geeft een hoge lob. Karaahmetoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Karaahmetoğlu probeert naar een medespeler te passen. Imbruglia is nu in balbezit. Imbruglia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Qr2nów - FC W_tyn 0:7

76e minuut.
Marecki passt de bal in één keer door. Hirao bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirao met een sublieme pass. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Biesik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karaahmetoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaahmetoğlu speelt de bal door. Moraru is nu in balbezit. Moraru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kłósek trapt de bal weg van het doel. Kałek probeert naar een medespeler te passen. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Gawroński passt de bal met de wreef. Moraru rent richting de bal. Imbruglia is nu in balbezit. Imbruglia draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pietrasiak de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kałek kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Imbruglia de bal onder controle te krijgen. Bukraba rent richting de bal. Imbruglia onderschept slim de pass. Imbruglia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Gawroński passt de bal in één keer door. Hirao bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirao passt de bal zonder na te denken. Daar is Imbruglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imbruglia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Qr2nów - FC W_tyn 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qr2nów 82%, FC W_tyn 18%.
Qr2nów - FC W_tyn 0:8