Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC W_tyn Qr2nów
451 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 21.1
adequate Schieten poor
good Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Hirao met een snelle inworp. Gawroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawroński geeft een hoge lob. Moraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Stolc met een snelle inworp. Kubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawroński onderschept slim de pass. Gawroński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pietrasiak de bal onder controle te krijgen. Kłósek bokst de bal weg.

6e minuut.
Genestreti rent richting de bal. Genestreti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pietrasiak de bal. Drzymont is nu in balbezit. Drzymont schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Qr2nów 1:0

7e minuut.
Bukraba heeft problemen om de bal te vangen. Drzymont bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru rent richting de bal. Moraru draait met de bal, schiet en ... Pietrasiak onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Qr2nów 2:0

9e minuut.
Drzymont verovert de bal door een tackle van achteren. Drzymont heeft problemen om de bal te vangen. Drzymont draait met de bal, schiet en ... Kłósek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Pietrasiak probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Qr2nów 3:0

10e minuut.
Klungelig pakt Drzymont de bal. Buzanowski rent richting de bal. Drzymont verovert de bal door een tackle van achteren. Drzymont draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Doeltrap. Buzanowski trapt de bal weg van het doel. Genestreti kopt de bal weg. Klungelig pakt Drzymont de bal. Drzymont haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Gawroński passt de bal zonder na te denken. Drzymont bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont passt de bal in één keer door. Moraru rent richting de bal. Moraru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Moraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru met een sublieme pass. Drzymont bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont schiet op doel. Na een snelle pass probeert Buzanowski de bal onder controle te krijgen. Kłósek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Kałek kopt de bal weg. Drzymont is nu in balbezit. Drzymont met een sublieme pass. Gawroński is nu in balbezit. Gawroński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Qr2nów 4:0

32e minuut.
Genestreti bereikt de bal nog maar net als eerste. Genestreti geeft een hoge lob. Pietrasiak heeft problemen om de bal te vangen. Drzymont bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont haalt uit met een fantastische trap. Kłósek bokst de bal weg. Klungelig pakt Gawroński de bal. Gawroński schiet op doel. Kubas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kłósek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Qr2nów 5:0

45e minuut.
Kałek passt de bal met de wreef. Genestreti bereikt de bal nog maar net als eerste. Genestreti geeft een hoge lob. Gawroński rent richting de bal. Gawroński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC W_tyn 19%, Qr2nów 81%.
FC W_tyn - Qr2nów 5:0

49e minuut.
Moraru kopt de bal weg. Klungelig pakt Stolc de bal. Drzymont rent richting de bal. Gawroński is nu in balbezit. Gawroński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Jadczuk met een snelle inworp. Moraru is nu in balbezit. Drzymont is nu in balbezit. Drzymont haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Qr2nów 6:0

66e minuut.
Pietrasiak geeft de bal voor. Inworp. Hirao met een snelle inworp. Gawroński is nu in balbezit. Gawroński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Drzymont bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont haalt uit met een fantastische trap. Buzanowski kopt de bal weg. Daar is Gawroński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawroński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Hirao zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gawroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawroński passt de bal in één keer door. Moraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Drzymont haalt uit met een fantastische trap. Buzanowski probeert de bal aan de voet te houden. Gawroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawroński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kubas de bal onder controle te krijgen. Kłósek bokst de bal weg. Daar is Buzanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drzymont is nu in balbezit. Drzymont haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Qr2nów 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC W_tyn 27%, Qr2nów 73%.
FC W_tyn - Qr2nów 7:0