Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antek Pacos Macos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Szmulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Szmulewicz met een sublieme pass. Ossowski is nu in balbezit. Doradca verovert de bal door een tackle van achteren. Doradca draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sobotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobotka schiet op doel. Lis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Stolarek rent richting de bal. Szmulewicz onderschept slim de pass. Szmulewicz probeert naar een medespeler te passen. Doradca is nu in balbezit. Doradca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Lis trapt de bal weg. Pliszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pliszka passt de bal met de wreef. Ciepiela is nu in balbezit. Ciepiela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antek - Pacos Macos 1:0

8e minuut.
Doradca onderschept slim de pass. Doradca passt de bal zonder na te denken. Stolarek rent richting de bal. Szmulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Szmulewicz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Antek - Pacos Macos 1:1

15e minuut.
Szmulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Szmulewicz speelt de bal door. Ossowski is nu in balbezit. Doradca onderschept slim de pass. Doradca schiet op doel. Lis bokst de bal weg.

19e minuut.
Koźluk verovert de bal door een tackle van achteren. Koźluk geeft een lange en hoge pass. Doradca kopt de bal weg. Szmulewicz heeft problemen om de bal te vangen. Szmulewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antek - Pacos Macos 1:2

33e minuut.
Doradca bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmulewicz rent richting de bal. Doradca rent richting de bal. Szmulewicz rent richting de bal. Szmulewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Morela is nu in balbezit. Morela speelt de bal door. Stolarek rent richting de bal. Szmulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Szmulewicz schiet op doel. Lis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Ossowski met de inworp. Haraburda bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraburda probeert naar een medespeler te passen. Ciepiela rent richting de bal. Ciepiela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Antek - Pacos Macos 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antek 63%, Pacos Macos 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Antek - Pacos Macos 2:2

84e minuut.
Pliszka passt de bal zonder na te denken. Koźluk rent richting de bal. Koźluk passt de bal met de wreef. Szmulewicz is nu in balbezit. Szmulewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Pliszka passt de bal zonder na te denken. Wyszyński is nu in balbezit. Zambrowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wyszyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wyszyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antek 40%, Pacos Macos 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Antek - Pacos Macos 2:2