Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uniwersity of Galacticos Team Fc_Barcelona1992
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen hopeless


12e minuut.
Blombowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Frączyński met een snelle inworp. Becalik rent richting de bal. Becalik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Becalik kan de bal niet met de borst controleren. Becalik probeert naar een medespeler te passen. Jaruzelski rent richting de bal. Jaruzelski draait met de bal, schiet en ... Blombowski probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Kopeć onderschept slim de pass. Kopeć geeft een lange en hoge pass. Gardocki kopt de bal weg. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Rechot trapt de bal weg van het doel. Kopeć kopt de bal weg. Jaruzelski is nu in balbezit. Becalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Becalik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uniwersity of Galacticos Team 68%, Fc_Barcelona1992 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Uniwersity of Galacticos Team - Fc_Barcelona1992 0:0

73e minuut.
Janisz passt de bal zonder na te denken. Becalik is nu in balbezit. Becalik speelt de bal door. Jaruzelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaruzelski schiet op doel. Paal!

85e minuut.
Parysz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lutz met de inworp. Frankowski rent richting de bal. Frankowski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Kopeć rent richting de bal. Kopeć geeft de bal voor. Gadomski kopt de bal weg. Becalik rent richting de bal. Becalik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uniwersity of Galacticos Team 62%, Fc_Barcelona1992 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Uniwersity of Galacticos Team - Fc_Barcelona1992 0:0