Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uniwersity of Galacticos Team Pacos Macos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Koźluk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zborowski de bal. Szmulewicz maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Szmulewicz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Szmulewicz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

7e minuut.
Kopeć zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ćwiacz probeert naar een medespeler te passen. Wojnarowski is nu in balbezit. Hałuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałuszko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Wyhowski is nu in balbezit. Kopeć verovert de bal door een tackle van achteren. Kopeć passt de bal zonder na te denken. Doradca rent richting de bal. Doradca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kopeć met een sublieme pass. Hałuszko rent richting de bal. Hałuszko passt de bal in één keer door. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Pęczak geeft de bal voor. Inworp. Lutz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hałuszko rent richting de bal. Hałuszko geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kromczyński geeft een hoge lob. Daar is Wyhowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski schiet op doel. Kubowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Koźluk passt de bal in één keer door. Hałuszko rent richting de bal. Hałuszko passt de bal zonder na te denken. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Doeltrap. Rechot trapt de bal weg. Kopeć kopt de bal weg. Doradca is nu in balbezit. Doradca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uniwersity of Galacticos Team 48%, Pacos Macos 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Uniwersity of Galacticos Team - Pacos Macos 0:0

53e minuut.
Kotla geeft een hoge lob. Inworp. Piecha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Koźluk de bal. Koźluk geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Doradca rent richting de bal. Doradca schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Lutz passt de bal in één keer door. Hałuszko heeft problemen om de bal te vangen. Hałuszko speelt de bal door. Klungelig pakt Wojnarowski de bal. Wojnarowski schiet op doel. Kubowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Kopeć probeert naar een medespeler te passen. Lutz is nu in balbezit. Sobotka begaat een overtreding. Sobotka krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Kotla verovert de bal door een tackle van achteren. Zborowski is nu in balbezit. Zborowski passt de bal zonder na te denken. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uniwersity of Galacticos Team 57%, Pacos Macos 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Uniwersity of Galacticos Team - Pacos Macos 0:0