Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC W_tyn Helvegen
451 Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
18% Spel op eigen helft 82%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 20.3
excellent Schieten unsatisfactory
good Passen weak
good Verdedigen weak


3e minuut.
Svinarov speelt de bal door. Hirao is nu in balbezit. Hirao passt de bal in één keer door. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Helvegen 1:0

7e minuut.
Moraru passt de bal zonder na te denken. Gawroński rent richting de bal. Gawroński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Imbruglia de bal. Imbruglia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Helvegen 2:0

8e minuut.
Cozarak geeft een hoge lob. Moraru rent richting de bal. Sidorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Imbruglia de bal onder controle te krijgen. Jopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia onderschept slim de pass. Imbruglia draait met de bal, schiet en ... Samborski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Sidorowski is nu in balbezit. Imbruglia verovert de bal door een tackle van achteren. Imbruglia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Helvegen 3:0

13e minuut.
Imbruglia is nu in balbezit. Hajduczek is nu in balbezit. Imbruglia verovert de bal door een tackle van achteren. Imbruglia heeft problemen om de bal te vangen. Imbruglia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hirao zal de hoekschop nemen. Imbruglia maakt een snoekduik en kopt de bal. Samborski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Helvegen 4:0

18e minuut.
Karaahmetoğlu speelt de bal door. Genestreti bereikt de bal nog maar net als eerste. Genestreti probeert naar een medespeler te passen. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Helvegen 5:0

23e minuut.
Hirao is nu in balbezit. Hirao passt de bal met de wreef. Moraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Inworp. Svinarov met de inworp. Hirao probeert naar een medespeler te passen. Gawroński heeft problemen om de bal te vangen. Gawroński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Helvegen 6:0

29e minuut.
Jopek is nu in balbezit. Moraru verovert de bal door een tackle van achteren. Genestreti geeft de bal voor. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia draait met de bal, schiet en ... Samborski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Poniatowski passt de bal in één keer door. Svinarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Svinarov probeert naar een medespeler te passen. Gawroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawroński draait met de bal, schiet en ... Samborski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Helvegen 7:0

36e minuut.
Hirao kopt de bal weg. Gawroński rent richting de bal. Sidorowski is nu in balbezit. Gawroński onderschept slim de pass. Gawroński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Hirao onderschept slim de pass. Hirao geeft een hoge lob. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap. Mamet probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC W_tyn 17%, Helvegen 83%.
FC W_tyn - Helvegen 7:0

48e minuut.
Inworp. Hirao met de inworp. Gawroński is nu in balbezit. Gawroński haalt uit met een fantastische trap. Samborski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Helvegen 8:0

54e minuut.
Moraru geeft een hoge lob. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia schiet op doel. Samborski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Hajduczek verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Jopek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moraru rent richting de bal. Giemsa begaat een overtreding. Giemsa krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Moraru passt de bal zonder na te denken. Karaahmetoğlu speelt de bal door. Gawroński is nu in balbezit. Moraru is nu in balbezit. Moraru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Sidorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawroński verovert de bal door een tackle van achteren. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Helvegen 9:0

68e minuut.
Moraru passt de bal met de wreef. Gawroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia schiet op doel. Samborski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Hajduczek de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Helvegen 10:0

69e minuut.
Gawroński speelt de bal door. Hirao rent richting de bal. Hirao passt de bal met de wreef. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Helvegen 11:0

73e minuut.
Hajduczek is nu in balbezit. Gawroński is nu in balbezit. Gawroński geeft de bal voor. Imbruglia maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Helvegen 12:0

75e minuut.
Moraru is nu in balbezit. Moraru passt de bal in één keer door. Sidorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru haalt uit met een fantastische trap. Samborski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Samborski speelt de bal door. Moraru kopt de bal weg. Gawroński probeert de bal met de borst te controleren. Imbruglia is nu in balbezit. Imbruglia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Daar is Hirao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirao met een sublieme pass. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Helvegen 13:0

81e minuut.
Paliło passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jopek de bal. Jopek speelt de bal door. Imbruglia is nu in balbezit. Imbruglia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Samborski met een harde bal richting middenveld. Gawroński kopt de bal weg. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Helvegen 14:0

86e minuut.
Daar is Gawroński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawroński geeft een lange en hoge pass. Cozarak is nu in balbezit. Imbruglia onderschept slim de pass. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Helvegen 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC W_tyn 18%, Helvegen 82%.
FC W_tyn - Helvegen 15:0