Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Helvegen FC W_tyn
Normal Tactiek 451
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 41.5
unsatisfactory Schieten excellent
weak Passen good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Cozarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozarak geeft de bal voor. Hirao kopt de bal weg. Imbruglia is nu in balbezit. Imbruglia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Samborski trapt de bal weg. Moraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru speelt de bal door. Imbruglia is nu in balbezit. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Helvegen - FC W_tyn 0:1

5e minuut.
Cozarak is nu in balbezit. Gawroński onderschept slim de pass. Hirao rent richting de bal. Hirao geeft de bal voor. Imbruglia springt en kopt de bal. Paal!

9e minuut.
Samborski met een harde bal richting middenveld. Moraru rent richting de bal. Moraru passt de bal in één keer door. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Samborski trapt de bal weg van het doel. Kałek kopt de bal weg. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Helvegen - FC W_tyn 0:2

17e minuut.
Hirao bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirao geeft de bal voor. Mamet met een sublieme pass. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia schiet op doel. Samborski bokst de bal weg.

18e minuut.
Maciejak geeft een hoge lob. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliło onderschept slim de pass. Szydło rent richting de bal. Szydło schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Jopek kopt de bal weg. Daar is Mamet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imbruglia is nu in balbezit. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Helvegen - FC W_tyn 0:3

28e minuut.
Moraru bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maciejak. Moraru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kałek met een snel genomen vrije trap. Daar is Imbruglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imbruglia schiet op doel. Samborski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Karaahmetoğlu met een sublieme pass. Moraru met een sublieme pass. Hirao geeft de bal voor. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Benzone geeft een lange en hoge pass. Karaahmetoğlu rent richting de bal. Karaahmetoğlu geeft een lange en hoge pass. Daar is Imbruglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kałek kopt de bal weg. Daar is Maciejak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moraru speelt de bal door. Imbruglia heeft problemen om de bal te vangen. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Helvegen - FC W_tyn 0:4

37e minuut.
Genestreti verovert de bal door een tackle van achteren. Genestreti geeft de bal voor. Gawroński kopt de bal weg. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Helvegen - FC W_tyn 0:5

43e minuut.
Moraru rent richting de bal. Moraru passt de bal in één keer door. Daar is Imbruglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imbruglia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Helvegen - FC W_tyn 0:6

45e minuut.
Genestreti rent richting de bal. Genestreti passt de bal met de wreef. Gawroński probeert naar een medespeler te passen. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Helvegen 74%, FC W_tyn 26%.
Helvegen - FC W_tyn 0:6

49e minuut.
Hajduczek geeft de bal voor. Inworp. Hirao met een snelle inworp. Gawroński is nu in balbezit. Gawroński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hajduczek trapt de bal weg. Kałek kopt de bal weg. Klungelig pakt Imbruglia de bal. Imbruglia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Helvegen - FC W_tyn 0:7

50e minuut.
Klungelig pakt Szydło de bal. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamet is nu in balbezit. Imbruglia onderschept slim de pass. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Gawroński verovert de bal door een tackle van achteren. Gawroński speelt de bal door. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Helvegen - FC W_tyn 0:8

64e minuut.
Genestreti passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Karaahmetoğlu de bal. Karaahmetoğlu passt de bal met de wreef. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Daar is Imbruglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maciejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia onderschept slim de pass. Imbruglia schiet op doel. Samborski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Helvegen - FC W_tyn 0:9

67e minuut.
Paliło speelt de bal door. Cozarak is nu in balbezit. Cozarak passt de bal in één keer door. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Benzone met een harde bal richting middenveld. Moraru is nu in balbezit. Moraru probeert naar een medespeler te passen. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Gawroński is nu in balbezit. Gawroński passt de bal in één keer door. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap. Samborski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Helvegen - FC W_tyn 0:10

80e minuut.
Hajduczek passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hirao zal de hoekschop nemen. Imbruglia maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Helvegen - FC W_tyn 0:11

80e minuut.
Paliło speelt de bal door. Giemsa rent richting de bal. Gawroński onderschept slim de pass. Imbruglia is nu in balbezit. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap. Samborski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Helvegen - FC W_tyn 0:12

82e minuut.
Genestreti bereikt de bal nog maar net als eerste. Genestreti speelt de bal door. Karaahmetoğlu probeert naar een medespeler te passen. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia draait met de bal, schiet en ... Samborski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Helvegen - FC W_tyn 0:13

83e minuut.
Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia passt de bal zonder na te denken. Hirao bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirao heeft problemen om de bal te vangen. Hirao geeft een hoge lob. Samborski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Helvegen 67%, FC W_tyn 33%.
Helvegen - FC W_tyn 0:13