Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uniwersity of Galacticos Team Antek
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Haraburda speelt de bal door. Frankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stolarek krijgt een gele kaart. Frankowski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Frankowski kan niet meer verder spelen. Hałuszko komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Kopeć is nu in balbezit. Haraburda bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraburda passt de bal met de wreef. Ciepiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepiela schiet op doel. Rechot bokst de bal weg.

22e minuut.
Haraburda passt de bal in één keer door. Ćwiacz is nu in balbezit. Ćwiacz geeft een lange en hoge pass. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski schiet op doel. Lis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Ćwiacz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hałuszko kan de bal niet met de borst controleren. Hałuszko passt de bal in één keer door. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uniwersity of Galacticos Team - Antek 1:0

36e minuut.
Zachęta geeft een lange en hoge pass. Lutz kopt de bal weg. Hałuszko probeert de bal aan de voet te houden. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uniwersity of Galacticos Team - Antek 2:0

41e minuut.
Doeltrap. Rechot met een harde bal richting middenveld. Hałuszko kopt de bal weg. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uniwersity of Galacticos Team 35%, Antek 65%.
Uniwersity of Galacticos Team - Antek 2:0

53e minuut.
Kopeć met een sublieme pass. Hałuszko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stolarek. Stolarek krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Hałuszko roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Hałuszko kan niet meer verder spelen. Kotla komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Zachęta is nu in balbezit. Zachęta geeft een lange en hoge pass. Filipski kopt de bal weg. Klungelig pakt Kotla de bal. Kotla draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Haraburda bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraburda passt de bal met de wreef. Ciepiela is nu in balbezit. Ciepiela haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pliszka rent richting de bal. Pliszka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Haraburda is nu in balbezit. Haraburda probeert naar een medespeler te passen. Ciepiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepiela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uniwersity of Galacticos Team - Antek 2:1

79e minuut.
Kotla rent richting de bal. Zachęta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotla onderschept slim de pass. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uniwersity of Galacticos Team 42%, Antek 58%.
Uniwersity of Galacticos Team - Antek 2:1