Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc_Barcelona1992 Pacos Macos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


16e minuut.
Ejsmond probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Składak rent richting de bal. Składak passt de bal in één keer door. Jaruzelski rent richting de bal. Jaruzelski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Koźluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Becalik verovert de bal door een tackle van achteren. Becalik passt de bal met de wreef. Daar is Jaruzelski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaruzelski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Frączyński is nu in balbezit. Szmulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmulewicz passt de bal zonder na te denken. Doradca rent richting de bal. Doradca haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Barcelona1992 - Pacos Macos 0:1

31e minuut.
Piecha kopt de bal weg. Jaruzelski rent richting de bal. Koźluk rent richting de bal. Jaruzelski onderschept slim de pass. Jaruzelski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc_Barcelona1992 - Pacos Macos 1:1

34e minuut.
Sobotka kopt de bal weg. Klungelig pakt Szmulewicz de bal. Szmulewicz passt de bal zonder na te denken. Doradca is nu in balbezit. Doradca draait met de bal, schiet en ... Gabriel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Wyhowski met een sublieme pass. Pęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęczak geeft een hoge lob. Doradca rent richting de bal. Doradca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc_Barcelona1992 62%, Pacos Macos 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc_Barcelona1992 - Pacos Macos 1:1

54e minuut.
Koźluk is nu in balbezit. Koźluk passt de bal in één keer door. Frączyński is nu in balbezit. Sobotka onderschept slim de pass. Sobotka geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Cacko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacko passt de bal met de wreef. Becalik rent richting de bal. Jaruzelski is nu in balbezit. Jaruzelski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Pęczak de bal. Kubowicz bokst de bal weg.

78e minuut.
Gadomski geeft een hoge lob. Jaruzelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Becalik rent richting de bal. Becalik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc_Barcelona1992 50%, Pacos Macos 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc_Barcelona1992 - Pacos Macos 1:1