Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pacos Macos FC W_tyn
Normal Tactiek 451
36% Balbezit 64%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 50
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 45.2
weak Schieten excellent
poor Passen good
poor Verdedigen good


3e minuut.
Genestreti speelt de bal door. Hirao bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirao passt de bal zonder na te denken. Imbruglia heeft problemen om de bal te vangen. Imbruglia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Sobotka met een sublieme pass. Szmulewicz is nu in balbezit. Hirao tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hirao krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Gawroński is nu in balbezit. Gawroński passt de bal zonder na te denken. Hirao bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirao geeft de bal voor. Imbruglia krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Policht heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pacos Macos - FC W_tyn 0:1

21e minuut.
Imbruglia schiet op doel. Na een snelle pass probeert Policht de bal onder controle te krijgen. Gawroński is nu in balbezit. Gawroński schiet op doel. Kubowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Imbruglia kan de bal niet met de borst controleren. Policht rent richting de bal. Imbruglia verovert de bal door een tackle van achteren. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pacos Macos - FC W_tyn 0:2

25e minuut.
Imbruglia verovert de bal door een tackle van achteren. Hirao is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Pęczak ... Strafschop! Directe rode kaart, Pęczak moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pęczak schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Hirao raakt geblesseerd tijdens het duel. Imbruglia kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Pacos Macos - FC W_tyn 0:3

27e minuut.
Gawroński is nu in balbezit. Gawroński passt de bal in één keer door. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pacos Macos - FC W_tyn 0:4

29e minuut.
Ejsmond geeft een lange en hoge pass. Inworp. Genestreti met een snelle inworp. Moraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Koźluk controleert de bal met de borst. Moraru met een sublieme pass. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia draait met de bal, schiet en ... Kubowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pacos Macos - FC W_tyn 0:5

31e minuut.
Imbruglia passt de bal met de wreef. Svinarov rent richting de bal. Svinarov geeft een lange en hoge pass. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Ejsmond is nu in balbezit. Ejsmond geeft een hoge lob. Karaahmetoğlu is nu in balbezit. Karaahmetoğlu geeft een hoge lob. Imbruglia krijgt zijn hoofd ertegen. Kubowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Koźluk is nu in balbezit. Moraru verovert de bal door een tackle van achteren. Moraru met een sublieme pass. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Doradca rent richting de bal. Moraru onderschept slim de pass. Moraru probeert naar een medespeler te passen. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia schiet op doel. Kubowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Wyhowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawroński rent richting de bal. Imbruglia is nu in balbezit. Imbruglia schiet op doel. Kubowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pacos Macos - FC W_tyn 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pacos Macos 80%, FC W_tyn 20%.
Pacos Macos - FC W_tyn 0:6

46e minuut.
Moraru passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Szmulewicz de bal. Moraru begaat een overtreding. Moraru krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Wyhowski kopt de bal weg. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar geeft de bal voor. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pacos Macos - FC W_tyn 0:7

51e minuut.
Moraru schiet op doel. Na een snelle pass probeert Policht de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hirao neemt de hoekschop. Moraru maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pacos Macos - FC W_tyn 0:8

52e minuut.
Szmulewicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Doradca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imbruglia verovert de bal door een tackle van achteren. Imbruglia draait met de bal, schiet en ... Kubowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pacos Macos - FC W_tyn 0:9

54e minuut.
Genestreti kopt de bal weg. Daar is Policht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia draait met de bal, schiet en ... Kubowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pacos Macos - FC W_tyn 0:10

57e minuut.
Genestreti is nu in balbezit. Genestreti passt de bal met de wreef. Salazar geeft een hoge lob. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Klungelig pakt Genestreti de bal. Genestreti geeft een hoge lob. Imbruglia kopt de bal weg. Hirao rent richting de bal. Hirao schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Imbruglia kopt de bal weg. Moraru is nu in balbezit. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia draait met de bal, schiet en ... Kubowicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap. Kubowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Moraru is nu in balbezit. Koźluk rent richting de bal. Koźluk passt de bal in één keer door. Kałek heeft problemen om de bal te vangen. Kałek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Hirao probeert naar een medespeler te passen. Kałek rent richting de bal. Moraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia is nu in balbezit. Imbruglia draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Gawroński passt de bal in één keer door. Hirao is nu in balbezit. Hirao geeft een lange en hoge pass. Imbruglia is nu in balbezit. Imbruglia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Hirao speelt de bal door. Gawroński rent richting de bal. Gawroński passt de bal zonder na te denken. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap. Kubowicz bokst de bal weg.

74e minuut.
Gawroński rent richting de bal. Gawroński passt de bal met de wreef. Imbruglia is nu in balbezit. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap. Kubowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Daar is Genestreti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genestreti probeert naar een medespeler te passen. Gawroński is nu in balbezit. Gawroński draait met de bal, schiet en ... Kubowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pacos Macos - FC W_tyn 0:11

83e minuut.
Szmulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru onderschept slim de pass. Kałek met een sublieme pass. Imbruglia is nu in balbezit. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap. Kubowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Kubowicz probeert naar een medespeler te passen. Moraru controleert de bal met de borst. Moraru passt de bal in één keer door. Gawroński is nu in balbezit. Gawroński haalt uit met een fantastische trap. Kubowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Policht heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Genestreti onderschept slim de pass. Genestreti met een sublieme pass. Imbruglia heeft problemen om de bal te vangen. Imbruglia schiet op doel. Kubowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pacos Macos - FC W_tyn 0:12

88e minuut.
Imbruglia passt de bal met de wreef. Gawroński rent richting de bal. Gawroński passt de bal in één keer door. Imbruglia is nu in balbezit. Imbruglia schiet op doel. Kubowicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pacos Macos 79%, FC W_tyn 21%.
Pacos Macos - FC W_tyn 0:12