Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC W_tyn Pacos Macos
451 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
17% Spel op eigen helft 83%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 19.9
uitstekend Schieten slecht
goed Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Moraru met een sublieme pass. Policht rent richting de bal. Imbruglia onderschept slim de pass. Daar is Imbruglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imbruglia schiet op doel. Kubowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Imbruglia rent richting de bal. Koźluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia verovert de bal door een tackle van achteren. Moraru is nu in balbezit. Moraru schiet op doel. Kubowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Zambrowski probeert de bal aan de voet te houden. Koźluk kopt de bal weg. Klungelig pakt Gawroński de bal. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Szmulewicz zijn tegenspeler op de grond. Kałek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kałek met een snel genomen vrije trap. Imbruglia is nu in balbezit. Imbruglia schiet op doel. Kubowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Pacos Macos 1:0

28e minuut.
Hirao passt de bal in één keer door. Daar is Gawroński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawroński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Imbruglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imbruglia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Pacos Macos 2:0

31e minuut.
Szmulewicz rent richting de bal. Gawroński verovert de bal door een tackle van achteren. Gawroński passt de bal in één keer door. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Policht de bal onder controle te krijgen. Hirao is nu in balbezit. Hirao geeft een hoge lob. Imbruglia is nu in balbezit. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap. Kubowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Pacos Macos 3:0

37e minuut.
Genestreti bereikt de bal nog maar net als eerste. Genestreti geeft een lange en hoge pass. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Pacos Macos 4:0

38e minuut.
Moraru is nu in balbezit. Koźluk probeert naar een medespeler te passen. Wyhowski rent richting de bal. Imbruglia onderschept slim de pass. Imbruglia draait met de bal, schiet en ... Kubowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gawroński rent richting de bal. Pęczak is nu in balbezit. Gawroński verovert de bal door een tackle van achteren. Gawroński draait met de bal, schiet en ... Kubowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gawroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawroński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Pacos Macos 5:0

41e minuut.
Gawroński rent richting de bal. Gawroński probeert naar een medespeler te passen. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Pacos Macos 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC W_tyn 22%, Pacos Macos 78%.
FC W_tyn - Pacos Macos 6:0

46e minuut.
Svinarov geeft de bal voor. Pęczak kopt de bal weg. Klungelig pakt Ejsmond de bal. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Genestreti is nu in balbezit. Genestreti geeft de bal voor. Daar is Zambrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imbruglia is nu in balbezit. Imbruglia draait met de bal, schiet en ... Kubowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Pacos Macos 7:0

51e minuut.
Wyhowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawroński onderschept slim de pass. Gawroński met een sublieme pass. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia draait met de bal, schiet en ... Kubowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Pacos Macos 8:0

51e minuut.
Klungelig pakt Doradca de bal. Moraru onderschept slim de pass. Moraru passt de bal in één keer door. Imbruglia is nu in balbezit. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Moraru onderschept slim de pass. Moraru speelt de bal door. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia onderschept slim de pass. Imbruglia draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Pęczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia draait met de bal, schiet en ... Kubowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

60e minuut.
Daar is Gawroński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawroński met een sublieme pass. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia schiet op doel. Kubowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Pacos Macos 9:0

64e minuut.
Ejsmond rent richting de bal. Moraru verovert de bal door een tackle van achteren. Moraru passt de bal zonder na te denken. Gawroński is nu in balbezit. Gawroński schiet op doel. Kubowicz bokst de bal weg. Paal!

68e minuut.
Kałek rent richting de bal. Kałek speelt de bal door. Wyhowski rent richting de bal. Imbruglia onderschept slim de pass. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Pacos Macos 10:0

71e minuut.
Wyhowski rent richting de bal. Gawroński onderschept slim de pass. Gawroński passt de bal in één keer door. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia schiet op doel. Kubowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Pacos Macos 11:0

74e minuut.
Gawroński is nu in balbezit. Klungelig pakt Gawroński de bal. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia schiet op doel. Kubowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Pacos Macos 12:0

75e minuut.
Moraru is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koźluk. Moraru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kałek met een snel genomen vrije trap. Imbruglia maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Klungelig pakt Genestreti de bal. Genestreti geeft een hoge lob. Pęczak kopt de bal weg. Moraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Svinarov met een sublieme pass. Hirao bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirao geeft de bal voor. Klungelig pakt Imbruglia de bal. Imbruglia schiet op doel. Kubowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Pęczak geeft de bal voor. Hirao kopt de bal weg. Kałek met een sublieme pass. Moraru rent richting de bal. Moraru draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Pacos Macos 13:0

88e minuut.
Kubowicz met een harde bal richting middenveld. Gawroński kopt de bal weg. Klungelig pakt Zambrowski de bal. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Gawroński geeft een hoge lob. Genestreti rent richting de bal. Genestreti geeft de bal voor. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC W_tyn 12%, Pacos Macos 88%.
FC W_tyn - Pacos Macos 13:0