Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Qr2nów Pacos Macos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Marecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźluk rent richting de bal. Marecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marecki krijgt een gele kaart. Koźluk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wyhowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Doradca rent richting de bal. Doradca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Piecha passt de bal in één keer door. Wyhowski is nu in balbezit. Wyhowski met een sublieme pass. Szmulewicz rent richting de bal. Szmulewicz draait met de bal, schiet en ... Kłósek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Zambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieniawski verovert de bal door een tackle van achteren. Sieniawski passt de bal in één keer door. Marecki is nu in balbezit. Marecki draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Szmulewicz kopt de bal weg. Daar is Doradca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stolc bereikt de bal nog maar net als eerste. Doradca is nu in balbezit. Doradca haalt uit met een fantastische trap. Kłósek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Biesik heeft problemen om de bal te vangen. Szmulewicz rent richting de bal. Szmulewicz speelt de bal door. Doradca is nu in balbezit. Doradca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Konkel geeft een hoge lob. Wyhowski is nu in balbezit. Sieniawski verovert de bal door een tackle van achteren. Marecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Marecki draait met de bal, schiet en ... Kubowicz bokst de bal weg.

40e minuut.
Doradca bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmulewicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kubas. Kubas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qr2nów 60%, Pacos Macos 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Qr2nów - Pacos Macos 0:0

47e minuut.
Wyhowski is nu in balbezit. Marecki verovert de bal door een tackle van achteren. Marecki speelt de bal door. Kubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Qr2nów - Pacos Macos 1:0

50e minuut.
Kubas passt de bal met de wreef. Marecki is nu in balbezit. Marecki met een sublieme pass. Sieniawski is nu in balbezit. Sieniawski draait met de bal, schiet en ... Kubowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Jadczuk met een sublieme pass. Sieniawski is nu in balbezit. Marecki rent richting de bal. Sieniawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieniawski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kubowicz trapt de bal weg van het doel. Kubas kopt de bal weg. Klungelig pakt Policht de bal. Sieniawski rent richting de bal. Sieniawski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Sieniawski verovert de bal door een tackle van achteren. Sieniawski schiet op doel. Policht heeft problemen om de bal te vangen. Konkel rent richting de bal. Konkel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qr2nów 56%, Pacos Macos 44%.
Qr2nów - Pacos Macos 1:0