Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Helvegen Uniwersity of Galacticos Team
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.6
hopeless Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Poniatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniatowski probeert naar een medespeler te passen. Paliło bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliło schiet op doel. Rechot maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

24e minuut.
Toczyski verovert de bal door een tackle van achteren. Toczyski passt de bal zonder na te denken. Paliło bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliło draait met de bal, schiet en ... Blombowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Sidorowski speelt de bal door. Hałuszko met een sublieme pass. Mamet is nu in balbezit. Wojnarowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wojnarowski schiet op doel. Samborski bokst de bal weg.

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lutz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Zborowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Helvegen - Uniwersity of Galacticos Team 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Helvegen 51%, Uniwersity of Galacticos Team 49%.
Helvegen - Uniwersity of Galacticos Team 0:1

48e minuut.
Sidorowski onderschept slim de pass. Sidorowski geeft de bal voor. Ćwiacz is nu in balbezit. Paliło verovert de bal door een tackle van achteren. Paliło haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Zborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborowski probeert naar een medespeler te passen. Hałuszko is nu in balbezit. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Mamet passt de bal met de wreef. Zborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giemsa. Giemsa krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Lutz met een snelle inworp. Hałuszko is nu in balbezit. Hałuszko geeft een lange en hoge pass. Kromczyński is nu in balbezit. Kromczyński draait met de bal, schiet en ... Samborski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Helvegen 51%, Uniwersity of Galacticos Team 49%.
Helvegen - Uniwersity of Galacticos Team 0:1