Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viva Veterani Fc_Barcelona1992
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen hopeless


20e minuut.
Inworp. Trzciński met de inworp. Linka is nu in balbezit. Linka draait met de bal, schiet en ... Kosman maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva Veterani - Fc_Barcelona1992 1:0

38e minuut.
Czapliński geeft een hoge lob. Inworp. Janisz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Becalik is nu in balbezit. Becalik haalt uit met een fantastische trap. Żółw probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Viva Veterani - Fc_Barcelona1992 1:1

44e minuut.
Cacko passt de bal in één keer door. Inworp. Czapliński met de inworp. Zawidzki is nu in balbezit. Zawidzki geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viva Veterani 41%, Fc_Barcelona1992 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Viva Veterani - Fc_Barcelona1992 1:1

50e minuut.
Czapliński probeert naar een medespeler te passen. Zawidzki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gadomski. Gadomski krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Groblewski probeert de bal aan de voet te houden. Becalik is nu in balbezit. Becalik speelt de bal door. Jaruzelski rent richting de bal. Jaruzelski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Składak zijn tegenspeler op de grond. Trzciński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Trzciński kan niet meer verder spelen. Daleki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viva Veterani 54%, Fc_Barcelona1992 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Viva Veterani - Fc_Barcelona1992 1:1