Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pacos Macos Viva Veterani
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Kosman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Linka is nu in balbezit. Koźluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosman onderschept slim de pass. Kosman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Groblewski is nu in balbezit. Szmulewicz onderschept slim de pass. Szmulewicz met een sublieme pass. Doradca heeft problemen om de bal te vangen. Doradca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pacos Macos 51%, Viva Veterani 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pacos Macos - Viva Veterani 0:0

54e minuut.
Kubowicz speelt de bal door. Zawidzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrowski is nu in balbezit. Zawidzki onderschept slim de pass. Zawidzki geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Kubowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kosman maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pacos Macos - Viva Veterani 0:1

59e minuut.
Czapliński is nu in balbezit. Sobotka verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurowski is nu in balbezit. Sobotka rent richting de bal. Sobotka geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Mazurowski speelt de bal door. Linka is nu in balbezit. Linka met een sublieme pass. Kosman rent richting de bal. Kosman schiet op doel. Kubowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pacos Macos 52%, Viva Veterani 48%.
Pacos Macos - Viva Veterani 0:1