Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Helvegen Antek
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Haraburda bereikt de bal nog maar net als eerste. Toczyski is nu in balbezit. Haraburda begaat een overtreding. Toczyski raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Toczyski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Luncik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozarak onderschept slim de pass. Cozarak geeft een lange en hoge pass. Poniatowski heeft problemen om de bal te vangen. Poniatowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Helvegen - Antek 1:0

10e minuut.
Kucera raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gutowski komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Daar is Luncik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sputnik probeert naar een medespeler te passen. Paliło bereikt de bal nog maar net als eerste. Toczyski is nu in balbezit. Toczyski draait met de bal, schiet en ... Lis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Helvegen 49%, Antek 51%.
Helvegen - Antek 1:0

65e minuut.
Cozarak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luncik met de inworp. Wyszyński rent richting de bal. Wyszyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Haraburda rent richting de bal. Jopek is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haraburda met een snelle inworp. Grzędzicki geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Samborski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Helvegen - Antek 1:1

84e minuut.
Jopek rent richting de bal. Jopek geeft de bal voor. Inworp. Grzędzicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maciejak verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Maciejak verovert de bal door een tackle van achteren. Wyszyński rent richting de bal. Wyszyński passt de bal met de wreef. Gutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Helvegen - Antek 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Helvegen 60%, Antek 40%.
Helvegen - Antek 1:2