Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC W_tyn Uniwersity of Galacticos Team
451 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
14% Spel op eigen helft 86%
44 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 19.5
goed Schieten matig
goed Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


5e minuut.
Kałek onderschept slim de pass. Kałek passt de bal zonder na te denken. Imbruglia is nu in balbezit. Klungelig pakt Imbruglia de bal. Imbruglia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Uniwersity of Galacticos Team 1:0

7e minuut.
Imbruglia heeft problemen om de bal te vangen. Imbruglia passt de bal in één keer door. Gawroński rent richting de bal. Gawroński haalt uit met een fantastische trap. Blombowski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Uniwersity of Galacticos Team 2:0

9e minuut.
Hirao passt de bal zonder na te denken. Zborowski is nu in balbezit. Gawroński verovert de bal door een tackle van achteren. Imbruglia is nu in balbezit. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Doeltrap. Blombowski met een harde bal richting middenveld. Genestreti kopt de bal weg. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Obolewicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Genestreti met de inworp. Moraru rent richting de bal. Moraru draait met de bal, schiet en ... Rechot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hirao zal de hoekschop nemen. Daar is Kopeć, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Uniwersity of Galacticos Team 3:0

12e minuut.
Wojnarowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Frankowski de bal. Imbruglia verovert de bal door een tackle van achteren. Imbruglia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Uniwersity of Galacticos Team 4:0

16e minuut.
Gawroński onderschept slim de pass. Gawroński passt de bal in één keer door. Imbruglia heeft problemen om de bal te vangen. Imbruglia draait met de bal, schiet en ... Rechot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Uniwersity of Galacticos Team 5:0

18e minuut.
Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Obolewicz is nu in balbezit. Imbruglia verovert de bal door een tackle van achteren. Imbruglia draait met de bal, schiet en ... Rechot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Uniwersity of Galacticos Team 6:0

19e minuut.
Genestreti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawroński rent richting de bal. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Rechot met een harde bal richting middenveld. Frankowski kopt de bal weg. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap. Blombowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Genestreti neemt de hoekschop. Zborowski heeft problemen om de bal te vangen. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Uniwersity of Galacticos Team 7:0

30e minuut.
Pajęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawroński onderschept slim de pass. Gawroński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Imbruglia de bal. Imbruglia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Uniwersity of Galacticos Team 8:0

30e minuut.
Imbruglia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Drzymont komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Zborowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gawroński onderschept slim de pass. Gawroński speelt de bal door. Drzymont is nu in balbezit. Drzymont haalt uit met een fantastische trap. Paal!

35e minuut.
Genestreti kopt de bal weg. Kopeć is nu in balbezit. Moraru onderschept slim de pass. Moraru schiet op doel. Klungelig pakt Obolewicz de bal. Rechot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Drzymont springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Uniwersity of Galacticos Team 9:0

42e minuut.
Hirao passt de bal in één keer door. Daar is Gawroński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zborowski rent richting de bal. Gawroński verovert de bal door een tackle van achteren. Gawroński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Klungelig pakt Gawroński de bal. Gawroński passt de bal met de wreef. Hirao speelt de bal door. Drzymont is nu in balbezit. Drzymont haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC W_tyn 18%, Uniwersity of Galacticos Team 82%.
FC W_tyn - Uniwersity of Galacticos Team 9:0

54e minuut.
Gawroński rent richting de bal. Gawroński speelt de bal door. Hirao bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirao geeft de bal voor. Drzymont springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ćwiacz kopt de bal weg. Inworp. Genestreti met een snelle inworp. Klungelig pakt Moraru de bal. Moraru draait met de bal, schiet en ... Rechot bokst de bal weg.

58e minuut.
Kromczyński rent richting de bal. Gawroński is nu in balbezit. Gawroński probeert naar een medespeler te passen. Drzymont is nu in balbezit. Drzymont draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Uniwersity of Galacticos Team 10:0

60e minuut.
Gawroński passt de bal met de wreef. Kałek heeft problemen om de bal te vangen. Kałek met een sublieme pass. Moraru is nu in balbezit. Moraru schiet op doel. Rechot bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Uniwersity of Galacticos Team 11:0

62e minuut.
Kopeć geeft een hoge lob. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek probeert naar een medespeler te passen. Hirao rent richting de bal. Hirao geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drzymont rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Uniwersity of Galacticos Team 12:0

65e minuut.
Kopeć heeft problemen om de bal te vangen. Moraru rent richting de bal. Moraru speelt de bal door. Daar is Drzymont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drzymont draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rechot met een harde bal richting middenveld. Gawroński kopt de bal weg. Drzymont is nu in balbezit. Drzymont schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Uniwersity of Galacticos Team 13:0

75e minuut.
Gawroński probeert de bal met de borst te controleren. Gawroński probeert naar een medespeler te passen. Hirao met een sublieme pass. Drzymont is nu in balbezit. Drzymont schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Moraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru met een sublieme pass. Daar is Kopeć, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawroński rent richting de bal. Gawroński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Genestreti probeert naar een medespeler te passen. Drzymont rent richting de bal. Moraru rent richting de bal. Drzymont bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rechot trapt de bal weg van het doel. Frankowski kopt de bal weg. Drzymont heeft problemen om de bal te vangen. Drzymont haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Moraru is nu in balbezit. Moraru passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Drzymont de bal onder controle te krijgen. Gawroński rent richting de bal. Gawroński haalt uit met een fantastische trap. Rechot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Daar is Hirao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirao geeft een hoge lob. Moraru is nu in balbezit. Drzymont is nu in balbezit. Drzymont draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC W_tyn - Uniwersity of Galacticos Team 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC W_tyn 11%, Uniwersity of Galacticos Team 89%.
FC W_tyn - Uniwersity of Galacticos Team 14:0